Αναχωρεί για την Αυστρία η 5χρονη Λυδία από την Πτολεμαΐδα – Το συγκινητικό μήνυμα της οικογένειας

Την ευγένεια της ψυχής σας, μας τη δείξατε με την ειλικρινή και ανόθευτη αγάπη σας, την οποία προσφέρατε άφθονη μαζί με την απέραντη μεγαλοψυχία σας, αφήνοντας τα αποτυπώματα αυτής της αγάπης στις καρδιές μας. Με το ενδιαφέρον, τη συμμετοχή και την προσφορά σας, να είστε σίγουροι ότι γίνατε ήδη ένα ξεχωριστό χρώμα στην παλέτα ζωής της Λυδίας μας.

ΕΥΧΑΡΙΣΤΟΥΜΕ από καρδιάς την ομάδα εθελοντισμού Ανδρόνικος, που στάθηκε δίπλα μας από την πρώτη στιγμή.

ΕΥΧΑΡΙΣΤΟΥΜΕ όλα τα καταστήματα, εμπορικούς συλλόγους, σωματεία και επιχειρήσεις σε Κοζάνη, Πτολεμαΐδα, δήμους διπλανών νομών και κοινότητες που θέλησαν να συμμετάσχουν στον αγώνα μας πρόθυμα, είτε τοποθετώντας ένα κουτί συνεισφοράς, είτε προσφέροντας τις υπηρεσίες τους με στόχο τα έσοδα να διατεθούν στο σκοπό μας.

Επίσης, ΕΥΧΑΡΙΣΤΟΥΜΕ όλα τα καταστήματα, συλλόγους, λέσχες, ομάδες και σχολεία για τις εκδηλώσεις, τις βραδιές και τις συναυλίες που διοργανώθηκαν για τη Λυδία.

ΕΥΧΑΡΙΣΤΟΥΜΕ τους μαθητές και τα σχολεία τους που επίσης κινητοποιήθηκαν αλλά και τους μικρότερους γλυκούς φίλους μας.

ΕΥΧΑΡΙΣΤΟΥΜΕ όλους εκείνους που αν και μένουν μακριά βρήκαν τρόπο να συνεισφέρουν μέσω γνωστών και φίλων.

ΕΥΧΑΡΙΣΤΟΥΜΕ θερμά όλους εσάς που με κοινοποιήσεις και σεβασμό στη Λυδία κάνατε γνωστή την ιστορία της, βοηθώντας να γίνει πράξη αυτό το ταξίδι.

ΕΥΧΑΡΙΣΤΟΥΜΕ την τοπική αυτοδιοίκηση, τους βουλευτές του νομού μας και όλο το νομό Κοζάνης για τη στήριξη τους.

Μας συγκινήσατε κάνοντας εσείς την αρχή. Τώρα είναι η σειρά της Λυδίας να παλέψει για ακόμη μια φορά και γι’ αυτό σας παρακαλούμε να ενώσετε τις φωνές σας σε μια δυνατή προσευχή, ώστε να σταθούμε όλοι γύρω της σα φύλακες σε μια μεγάλη αγκαλιά πίστης και η μικρή μας να γυρίσει πίσω γερή και να ζήσει -μακριά πια από νοσοκομεία- ότι αρμόζει και αξίζει κάθε παιδί: γέλια, παιχνίδι, χαρά!

Με εκτίμηση, ευγνωμοσύνη και σεβασμό, η οικογένεια της Λυδίας.

13 σχόλια στο άρθρο “Αναχωρεί για την Αυστρία η 5χρονη Λυδία από την Πτολεμαΐδα – Το συγκινητικό μήνυμα της οικογένειας

  1. Η Παναγιά μαζί σου κοριτσάκι μου γλυκό!!! Καλό κουράγιο στην οικογένεια!!! Σας περιμένουμε γρήγορα να επιστρέψετε κοντά μας!!

  2. Η Παναγία μαζί σας .Η Παναγία οπως κρατά τον χρηστουλη μας Αγγαλια ετσει θα προστατέψει και τη μικρή μας τη Λιδια

  3. Όλα να πάνε καλά για το μωρό μας. Ο Θεός να το προστατεύει και οι άγγελοι όλοι να είναι μαζί του αυτή τη δύσκολη ώρα. Σε περιμένουμε πίσω Λυδιακι. Σε προσευχές μας να σε ακολουθούν.

Σχολιάστε

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.