9η ανοιχτή Γενική Συνέλευση της Δημοτικής Κίνησης «Κοζάνη Τόπος να ζεις»



Την Κυριακή 20/10/2019, στις 11:00 π.μ. στο Εργατικό κέντρο Κοζάνης θα πραγματοποιηθεί η 9η ανοιχτή Γενική Συνέλευση της Δημοτικής Κίνησης «Κοζάνη Τόπος να ζεις» στην οποία προσκαλούνται να συμμετέχουν όλα τα μέλη και οι φίλοι της Κίνησης αλλά και οποιοσδήποτε επιθυμεί με τα παρακάτω θέματα:

Οικονομικός απολογισμός και απολογισμός δράσεων της απερχόμενης

Συντονιστικής Επιτροπής

Πολιτικός απολογισμός του αποτελέσματος των δημοτικών εκλογών του Μαΐου

Ερωτήσεις – τοποθετήσεις

Εκλογή νέας Συντονιστικής επιτροπής

Μετά το αποτέλεσμα των εκλογών του Μαΐου και την ανάληψη της διοίκησης του Δήμου Κοζάνης από την νέα πλειοψηφία που δημιουργήθηκε στο Δημοτικό Συμβούλιο η Κίνηση «Κοζάνη Τόπος να Ζεις» περνάει σε μία νέα φάση της λειτουργίας της. Οι εσωτερικές διαδικασίες που ακολούθησαν τις εκλογές στα όργανα της Κίνησης πλέον κορυφώνονται στο ανώτατο όργανό της δηλαδή την Γενική Συνέλευση έτσι ώστε μέσα από τον ανοιχτό εσωτερικό διάλογο να πραγματοποιηθεί ο απολογισμός της διοίκησης των 5 ετών, να διερευνηθούν τα αίτια της εκλογικής ήττας και να γίνει ο προγραμματισμός για την επόμενη ημέρα.

Η δεύτερη θέση στις εκλογές της 1ης Κυριακής των εκλογών και το 45% της 2ης Κυριακής παρά τις αρνητικές συγκυρίες και τις υπόγειες συμμαχίες, είναι ένα ξεκάθαρο μήνυμα των πολιτών του Δήμου Κοζάνης για αλλαγές και συνέχιση της πορείας της Δημοτικής Κίνησης ως μια αυτόνομη, ανεξάρτητη και πολυσυλλεκτική πολιτική συλλογικότητα.

Καλούμε όλα τα μέλη και τους φίλους της Δημοτικής Κίνησης να συμμετέχουν στην 9η ανοιχτή Γενική μας Συνέλευση όπως πάντα με σεβασμό στις συμμετοχικές και αμεσοδημοκρατικές διαδικασίες, στον ανοιχτό εσωτερικό διάλογο, στην πολιτική συναίνεση και τη σύνθεση των διαφορετικών απόψεων.

Επανεκκινούμε και συνεχίζουμε, πιο δυνατοί και ανανεωμένοι!

#restart

Για τη Δημοτική Κίνηση «Κοζάνη Τόπος να ζεις»
Η Συντονιστική Επιτροπή

Σχολιάστε

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.