Μετά από 72 ώρες εφημερίας τι λέει ο γιατρός του Νοσοκομείου Κοζάνης Στάθης Κουλούρης για την ανάγκη Αιμοδυναμικού ΕργαστηρίουΜετά από 72 ώρες εφημερίας, μπορώ να πω πως είμαι περήφανος που αντιμετώπισα με σθένος, έναν συμπολίτη μας 62 χρονών, ο οποίος ήρθε με οξύ έμφραγμα μυοκαρδίου. Όμως, για να τον σταθεροποιήσω έπρεπε να τον επαναφέρω από επαναλαμβανόμενες ανακοπές,τις οποίες, είτε τις αντιμετώπιζα με καρδιακές συμπιέσεις + φάρμακα, και παράλληλα του χορηγήσα 29(είκοσι εννέα) φορές ηλεκτρικό ρεύμα μέσω του απινιδωτή (ισάριθμες κοιλιακές μαρμαρυγές) και να τοποθετήσω εξωτερικό προσωρινό βηματοδότη…Όλα αυτά σε διάστημα 3,5 με 4 ώρες, κατά τις οποίες ο ασθενής “έφευγε” και εμείς τον επαναφέρναμε πίσω. Χώρια και άλλοι 2 ασθενείς που προσήλθαν με έμφραγμα.

Θέλω, λοιπόν, να αδράξω την ευκαιρία και να κρούσω για ΜΙΑ ΑΚΟΜΗ ΦΟΡΑ τον κώδωνα του κινδύνου λόγω έλλειψης Αιμοδυναμικού εργαστηρίου στο Γ.Ν. Κοζάνης. Με την δημιουργία του Αιμοδυναμικού εργαστηρίου, συμπολίτες μας με εμφράγματα που προσέρχονται σε καθημερινή βάση, θα αντιμετωπίζονταν πιο άμεσα και χωρίς επιπλοκές.

28 σχόλια στο άρθρο “Μετά από 72 ώρες εφημερίας τι λέει ο γιατρός του Νοσοκομείου Κοζάνης Στάθης Κουλούρης για την ανάγκη Αιμοδυναμικού Εργαστηρίου

 1. Μετά από 72 ώρες …μετά από 72 ώρες. πόσες φορές πρέπει να το διαβάσεις για να εμπεδώσει το μυαλό σου πόσο μεγάλο έργο κάνουν αυτοί οι άνθρωποι..άνθρωποι που υπερβαίνουν τα όρια τους.δεν υπάρχει εξοπλισμός δεν υπάρχει επαρκείς προσωπικό και όμως αυτοί είναι εκεί και κάνουν κάτι παραπάνω από αυτό που μπορούν.για να μπορούμε όλοι εμείς να ελπίζουμε ότι κάποια στιγμή ,αναπασα στιγμή ότι τα πράγματα θα αλλαξουν..ένα μεγάλο μπράβο …

 2. Μπράβο συγχαρητήρια σε όλους αυτούς τους γιατρός που λοιπουν από τα σπίτια τους τοσες ώρες για να είναι κοντά μας μόλις τους χρειαζόμαστε .

   1. Στην Ελλάδα μόνον γίνονται αυτά γιατί οι γιατροί δουλεύουν με φιλότιμο,στην Ευρώπη γιατρός άφησε στη μέση τον ασθενή γιατί είχε τελειώσει το ωράριο του! συγχαρητήρια στους Έλληνες γιατρούς που διαπρέπουν όπου κι αν πάνε!

 3. ΘΕΡΜΑ ΣΥΓΧΑΡΗΤΗΡΙΑ ΚΑΙ ΕΝΑ ΜΕΓΑΛΟ ΜΠΡΑΒΟ ΣΤΟ ΓΙΑΤΡΟ ΑΥΤΟΝ ΚΑΙ ΣΕ ΟΛΟΥΣ ΑΥΤΟΥΣ ΤΟΥΣ ΕΠΙΣΤΗΜΟΝΕΣ ΠΟΥ ΠΑΝΩ ΑΠ ΟΛΑ ΕΙΝΑΙ ΑΝΘΡΩΠΟΙ ΜΕ Α ΚΕΦΑΛΑΙΟ. ΟΜΩΣ ΠΡΕΠΕΙ ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ ΝΑ ΓΙΝΟΥΝ ΝΕΕΣ ΠΡΟΣΛΗΨΕΙΣ ΓΙΑ ΝΑ ΜΠΟΡΕΣΟΥΝ ΚΑΙ ΑΥΤΟΙ ΟΙ ΑΝΘΡΩΠΟΙ ΝΑ ΞΕΚΟΥΡΑΣΤΟΥΝ

 4. Έχω ελπίδα στους γιατρούς κ μου την προσφέρουν δίχως να γνωρίζουν το ποιος είμαι πλούσιος φτωχός
  ΜΠΡΑΒΟ ΣΑΣ ΜΠΡΑΒΟ ΣΑΣ
  ΕΙΜΑΙ ΠΕΡΗΦΑΝΟΣ ΓΙΑ ΕΣΑΣ

 5. Συγχαρητήρια σ αυτους του γιατρούς… Οσο για το αιτημα μακαρι να εισακουστει και να υλοποιηθει…

  1. Ένα τεράστιο μπράβο κ παρα πολλά συγχαρητήριά!! Είναι απίστευτο το έργο αυτών των γιατρων!! Είμαστε παρα πολυ τυχεροί που τους εχουμε!!

 6. Μπράβο σας κύριε Κουλουρη και παλι μπραβο σας….!
  Αλλά τι καλά θα ήταν να δίνατε κ τον ίδιο ζήλο το καλοκαίρι στον αδερφό μου 35 ναι 35 χρόνον που ένα ολόκληρο σκ δεν περάσατε καν να δείτε το περιστατικό σας πάρα μόνο δίνατε ηρεμιστικά για αρρυθμίες ενώ πάθαινε έμφραγμα….!
  Αλλά τότε ήταν καλοκαίρι….
  Να ναι καλά εύχομαι ο άνθρωπος που σωσατε… Είναι τυχερός….
  Μακάρι το περιστατικό του αδερφού μου να ήταν μεμονωμένο αν κ απ’ ότι έχω ακούσει δεν ήταν….!
  Και πάλι μπράβο ελπίζω να συνεχίσετε έτσι….!
  Κ.Κ

  1. Μήπως ο αδερφός σας ήταν από τα Σέρβια και παρά τις συστάσεις των γιατρών, έφευγε από το νοσοκομείο, τον ψάχνανε και συνέχεια κάπνιζε μέσα στην καρδιολογική κλινική και έξω στο νοσοκομείο??? Συνοδός ήμουν και μου κάνατε κακή εντύπωση γιατί ενοχλούσατε τους υπόλοιπους ασθενείς και ο γιατρός σας έψαχνε διαρκώς για να δώσει τα κατάλληλα φάρμακα αι ο αδερφός σας δεν ήταν στο κρεβάτι…και εσείς καπνίζατε όλοι μαζί!!! Ντροπή σας, με τέτοια ψέματα πως θα παμέ μπροστά!!! Είστε και από το ίδιο χωριό με του Διευθυντή. Ξανά ντροπή σας, γιατί και εγώ από εκεί είμαι!!!

   1. Να σου απαντήσω κ εδώ….
    Πάλι καλά που ήταν κ ο κύριος Λαμπρόπουλος κ έκανε σωστά την δουλειά του…
    Είστε πολύ ευγενικός-ευγενική ανταποδίδω τους χαρακτηρισμούς σας….
    Κ σας εύχομαι να μην περάσετε αυτό που περάσαμε εμείς ούτε εσείς ούτε τα παιδιά σας κ να μην χρειαστεί να πέσετε σε χέρια τόσο καλών γιατρών όπως του κυρίου Κουλούρη…

    1. Επιθεωρητές δημόσιας υγείας στην καρδιολογική του Μαμάτσειου –Η στεφανιογραφία στην Κοζάνη δεν είναι τόσο αναίμακτη… από άρθρο για τον Λαμπροπουλο….!!!! Μας ρουφηξε το αίμα…!!

     1. K.K. Έχω διαβάσει κατά καιρούς και ακούσει πάρα μα πάρα πολλά σχόλια για τον κύριο Κουλούρη ως γιατρό, και είστε ο μόνος που μιλάτε ειρωνικά και με κακή εμπειρία για το πρόσωπο του.. Οταν χίλια άτομα λένε καλά, κ ένας κακά μάλλον κάποιος άλλος έχει το πρόβλημα και κάνει λάθος.. Αν πάλι είναι παραπάνω από ένας αυτοί που μιλάνε, ας βγουν να τα πούνε ονομαστικά και από μπροστά, εκτός κ αν οι σκοπιμότητες και τα συμφέροντα βολεύουν να λέγονται πίσω από τις οθόνες.. Όσον αφορά για τον αδερφό σας, λυπάμαι πραγματικά και μακάρι τα πράγματα να ήταν αλλιώς.. Μη ξεχνάμε πως για να σωθεί μια ζωή, υπάρχουν κ οι περιπτώσεις που είναι αναγκαία η συνεργασία και η καλή θέληση ΚΑΙ απ τις δυο μεριές.. Οχι μόνο του γιατρού.. Αν ο άλλος δε καταλαβαίνει σε τι κατάσταση βρίσκεται και πόσο σοβαρά είναι, ο γιατρός δε θα τον παρακαλάει λες κ είναι ο μοναδικός άνθρωπος με ανάγκη σε ολόκληρο νοσοκομείο.. Τρέχουν κ άλλες ζωές την ίδια στιγμή και με τις ίδιες ή πιο βαριές περιπτώσεις.. Στο εξωτερικό αν πας και πεις, γεια σας έχω το και το αλλά καπνίζω ενώ δε κάνει κ μ είπαν να το κόψω, δεν ασχολούνται καν μαζί σου κ απλά σε αφήνουν στη μοίρα σου διότι είναι σαν να τους λες από μόνος σου ότι δε θέλεις να ζήσεις.. Να τα λέμε κ αυτά.. Επίσης όταν στο νοσοκομείο υπάρχουν 30+ γιατροί και περιμένουμε όλοι να μας δει και να μας σώσει μέσα σε ένα Σ/Κ ο κύριος Κουλούρης, αυτό λέει πολλά για την αξία του, και μάλλον ζητάμε τον υπερανθρωπο σε μια πόλη που θα έπρεπε να έχει περισσότερες επιλογές για να μοιράζεται το βάρος κ οι ευθύνες.. Καλή συνέχεια, και μακάρι να μην υπάρχουν άλλα προβλήματα στου καθενός τη ζωή.. Υγεία μόνο

 7. Θερμά συγχαρητήρια. Μπράβο σας για την ΑΝΘΡΩΠΙΑ, το ΦΙΛΟΤΙΜΟ και την ΕΠΙΣΤΗΜΟΝΙΚΗ ΑΡΤΙΟΤΗΤΑ σας.

 8. Συγχαρητήρια κ.Κουλούρη για την αντιμετώπιση του περιστατικού. Δυστυχώς στην δικιά μας περίπτωση ενώ ήσασταν ο εφημερεύων καρδιολόγος του νοσοκομείου δεν ανταποκριθήκατε στην κλήση των συναδέλφων σας να τους συνδράμετε ενώ προσπαθούσαν να αντιμετωπίσουν έναν ασθενή με χρόνιο καρδιολογικό πρόβλημα. Συγχαρητήρια κ. Κουλούρη και για την αυτοπροβολή σας με το αυτονόητο που θα έπρεπε να κάνετε σαν γιατρός. Τελικά αναρωτιέμαι αν μπορεί ένας γιατρός να επιδεικνύει επιλεκτικά ανθρωπιά.

  1. Πόσο σωστά το έθεσες…???
   Αυτοπροβολή και επιλεκτική ανθρωπιά
   Αυτές οι 3 λέξεις περιγράφουν τον συγκεκριμένο άνθρωπο-(επιστήμονα)…

    1. Διάβασε καλύτερα τι γραφουν και ασε το λιβανιστηρι στην άκρη. Σου λεει πως ο αδερφος του είχε τελικά έμφραγμα και συ καθεσαι και γραφεις ηλιθιοτητες πως ένας ανθρωπος με εμφραγμα χαχανιζε και κάπνιζε; μαζέψου

     1. Ο ασθένης είναι γνωστός και υπάρχουν κάμερες που το αποδεικνύουν…τι έκανε και ότι κάπνιζε…το έμφραγμα εμφανίζεται με διάφορα συμπτώματα, κάποιος αν είναι ….μπορεί και να καπνίζει και να γελάει…διάβασε και λίγο….νιαου, γατακι!

      1. Ναι ο αδερφός μου κ κάπνιζε κ χαχανιζε όπως λέει κ ο παραπάνω κύριος…
       Μόνο που δεν ξέρει πως είχε την άδεια να το κάνει αυτό για να καταλάβει ο κύριος γιατρός τι του προκαλεί τις αρρυθμίες…
       Τέλος πάντων η ημιμάθεια χειρότερη της αμάθειας…!
       Κ για πιο χωριό μιλάτε κύριε…?

 9. θα το παω με την σειρα… Το συγκεκριμενο αρθρο ναι ειναι η αυτοπροβολη τ γιατρου για ενα συγκεκριμενο συμβαν,γεγονος! Ε, λοιπον για το αυγκεκριμενο γεγονος συμβαν , συγχαρητηρια κ εις ανωτερα … ! ΤΟ ΣΥΓΚΕΚΡΙΜΕΝΟ ΝΟΣΟΚΟΜΕΙΟ , ΜΕ ΤΟ ΣΥΣΤΗΜΑ Π ΕΧΕΙ ΕΙΝΑΙ ΕΝΑ ΝΕΚΡΟΤΟΜΕΙΟ Π ΕΥΤΥΧΩΣ Π Κ Π ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΑΣΘΕΝΟΦΟΡΑ ΤΑ ΟΠΟΙΑ ΜΠΟΡΟΥΝ ΝΑ ΣΥΝΟΔΕΥΣΟΥΝ ΕΝΑΝ ΕΤΟΙΜΟΘΑΝΑΤΟ ΑΣΘΕΝΗ Π ΑΝ ΠΡΟΛΑΒΟΥΝ ΤΗΝ ΔΙΑΓΝΩΣΗ (ΑΝ) ΙΣΩΣ ΦΤΑΣΟΥΝ ΤΑ ΣΟΒΑΡΑ ΠΕΡΙΣΤΑΤΙΚΑ ΣΤΗΝ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ Κ ΕΑΝ ΦΤΑΣΟΥΝ ΕΓΚΑΙΡΩΣ ΙΣΩΣ ΟΙ ΑΣΘΕΝΕΙΣ ΓΥΡΙΣΟΥΝ ΖΩΝΤΑΝΟΙ ΣΤΟΝ ΤΟΠΟ ΜΑΣ… ΤΟ ΣΥΓΚΕΚΡΙΜΕΝΟ ΝΟΣΟΚΟΜΕΙΟ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΟΤΙ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΓΙΑΤΡΟΥΣ ΓΙΑΤΙ ΠΟΛΛΑ ΣΕ ΠΟΛΕΙΣ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΑΣ ΔΕΝ ΕΧΟΥΝ ΠΙΑ, ΑΠΛΑ ΤΟ ΣΥΓΚΕΚΡΙΜΕΝΟ ΝΟΣΟΚΟΜΕΙΟ ΔΕΝ ΘΕΛΕΙ , ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙ, ΔΕΝ ΓΙΝΕΤΑΙ ΝΑ ΣΩΘΕΙ ΓΙΑΤΙ ΟΛΑ ΤΑ ΧΡΟΝΙΑ ΔΕΝ ΕΞΕΛΙΣΣΕΤΑΙ ΓΙΑΤΙ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΠΛΗΡΩΘΕΙ Κ ΧΩΡΙΣ ΝΑ ΕΞΕΛΙΧΘΕΙ………………….. τωρα να μην αναφερθουμε σε περιστατικα κ περιστατικα …ΕΥΤΥΧΩΣ ΕΙΝΑΙ ΚΙ Ο ΑΓΙΟΣ ΛΟΥΚΑΣ ΕΚΕΙ Κ ΟΤΑΝ ΠΡΟΛΑΒΑΙΝΟΥΜΕ ΝΑ ΠΑΡΑΚΑΛΕΣΟΥΜΕ , ΕΙΣΑΚΟΥΓΟΜΑΣΤΕ Κ ΟΤΙ ΠΡΟΛΑΒΑΙΝΕΙΣ ΓΛΥΤΩΝΕΙΣ ! …ετσι οπως το πανε το γραμμα εκει απο την βαρεμαρα ή τα νεύρα, της άρνησης λογω ελειψης προσωπικου θα αρχισουν τα τεστ εγγυμοσυνης κ στους αντρες με αρρυθμιες ή κοιλιακες ανωμαλιες … ΤΕΣΠΑ ΑΝΘΡΩΠΟΙ ΕΙΣΤΕ ΚΙ ΕΣΕΙΣ ΜΑ ΒΡΕ ΠΑΙΔΙΑ …ΞΕΡΕΤΕ ΤΑ ΛΑΘΗ ΣΑΣ ΠΑΡΑΔΕΧΘΕΙΤΕ ΤΑ ΓΙΑ ΝΑ ΕΞΕΛΗΧΘΕΙ ΣΕ ΚΑΤΙ ΑΝΩΤΕΡΟ ΤΗΣ ΣΠΟΥΔΗΣ ΣΑΣ ΤΗΝ ΕΜΠΕΙΡΙΣ ΔΛΔ ! Κ ΜΗΝ ΠΑΡΑΜΕΝΕΤΑΙ ΣΤΙΣ ΓΝΩΡΙΜΙΕΣ Κ ΣΤΙΣ ΒΙΣΜΑΤΙΚΕΣ ΚΑΤΑΣΤΑΣΕΙΣ…εχουμε δει περιστατικα εκει π μονον Ο ΘΕΟΣ ελεησε κι οχι ο γιατρος …

Σχολιάστε

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.