Καστοριά: Συνελήφθη με μεγάλο χρηματικό ποσό και 12 κινητά τηλέφωνα να μεταφέρει αλλοδαπούς εκτός χώρας



Κατασχέθηκαν Ι.Χ.Ε. αυτοκίνητο, το χρηματικό ποσό των 8.835 ευρώ, 12 κινητά τηλέφωνα και 15 κάρτες sim

Συνελήφθη χθες (07-10-2019) το βράδυ σε περιοχή της Καστοριάς, από αστυνομικούς του Τμήματος Συνοριακής Φύλαξης Μεσοποταμίας, 52χρονος ημεδαπός, για μεταφορά και διευκόλυνση παράνομης εξόδου από τη χώρα 9 αλλοδαπών.

Ειδικότερα, στο πλαίσιο στοχευμένων αστυνομικών ελέγχων για τον εντοπισμό ατόμων που δραστηριοποιούνται στην παράνομη διακίνηση αλλοδαπών και μετά από συντονισμένη αστυνομική επιχείρηση από προαναφερόμενους αστυνομικούς εντοπίστηκε Ι.Χ.Ε. αυτοκίνητο με οδηγό τον 52χρονο, ο οποίος δε συμμορφώθηκε σε σήμα στάσης των αστυνομικών, αλλά ανέπτυξε ταχύτητα για να αποφύγει τον έλεγχο, πλην όμως άμεσα ακινητοποιήθηκε το ανωτέρω όχημα και συνελήφθη ο 52χρονος οδηγός του.

Όπως προέκυψε από την έρευνα ο προαναφερόμενος, έναντι χρηματικής αμοιβής, διευκόλυνε την παράνομη έξοδο από τη χώρα 9 αλλοδαπών, ηλικίας 19 έως 49 ετών.

Κατασχέθηκαν:
το ανωτέρω Ι.Χ.Ε αυτοκίνητο που χρησιμοποιήθηκε για τη μεταφορά,
το χρηματικό ποσό των 8.835 ευρώ,
12 κινητά τηλέφωνα και
15 κάρτες sim.

Την προανάκριση ενεργεί το Τμήμα Συνοριακής Φύλαξης Μεσοποταμίας, ενώ ο συλληφθείς θα οδηγηθεί στον κ. Εισαγγελέα Πρωτοδικών Καστοριάς.

Σχολιάστε

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.