Ο Πρόεδρος της Ν.Ε. ΟΝΝΕΔ Κοζάνης Πουλαράκης Νίκος για το συνέδριο της ΟΝΝΕΔ

Με το πέρας του 12ου συνεδρίου της ΟΝΝΕΔ και την εκλογή του νέου προέδρου της οργάνωσης Παύλου Μαρινάκη, καθώς της κεντρικής και πολιτικής επιτροπής η ΟΝΝΕΔ αλλάζει σελίδα. Σελίδα προσώπων ,σελίδα διεκδικήσεων με το βλέμμα στραμμένο στην παιδεία,στη διαφάνεια ,στην ανάπτυξη,στις δουλειές για όλους τους νέους ανθρώπους.

Η εποχή και τα πρόσωπα αλλάζουν αλλά οι βάσεις μας , τα ιδανικά μας ,τα πιστεύω μας είναι αδιαπραγμάτευτα γι’ αυτό είμαστε η μαζικότερη πολιτική νεολαία που αντέχει στο χρόνο. Πιστεύουμε βαθύτατα στον πατριωτισμό ,στην Ελλάδα και τους ανθρώπους της .

Είμαστε περήφανοι για τους αγώνες του Έθνους και την ιστορία της πατρίδος μας.

Προς αποφυγή ορισμένων “καλοθελητών” ,που θεωρούν την ΟΝΝΕΔ ως μια δεξαμενή εκλογικών μαχών ,το νούμερο εγγράφων στην πρόσφατη διαδικασία δεν είχε προηγούμενο , ρεκόρ μελών πανελλαδικά ,70.505 μέλη καθιστώντας την ΟΝΝΕΔ κάτι παραπάνω από μια απλή κομματική νεολαία. Τοπικά στο νομό Κοζάνης ο αριθμός των μελών αγγίζει τους 800 ,ρεκόρ και για την ΝΕ ΟΝΝΕΔ Κοζάνης. Όλη αυτή η διαδικασία μας έδωσε το μύνημα της ανανέωσης και την χαρά, νέα μέλη να δώσουν πνοή στην οργάνωση ,τόσο τοπικά όσο και πανελλαδικά.

Προσωπικά ,έιμαι μέλος της ΟΝΝΕΔ από το 2006 . Γνώρισα την οργάνωση και στα πάνω της και στα κάτω της, σταθήκαμε όρθιοι στα δύσκολα χρόνια του λαϊκισμού και του ψέματος, δώσαμε μάχες δύσκολες όλοι οι Οννεδίτες ,άλλες τις χάσαμε ,άλλες τις κερδίσαμε. Τώρα είμαστε ακόμα πιο δυνατοί με έμπρακτη την ανανέωση και τη θέληση όλων αυτών των ανθρώπων ,παλιών και νέων μελών ,να κοιτάξουμε το μέλλον με αισιοδοξία .

Πουλαράκης Νικόλαος
Πρόεδρος Ν.Ε. ΟΝΝΕΔ Κοζάνης

4 σχόλια στο άρθρο “Ο Πρόεδρος της Ν.Ε. ΟΝΝΕΔ Κοζάνης Πουλαράκης Νίκος για το συνέδριο της ΟΝΝΕΔ

 1. Πουλαράκης Νικόλαος
  …..τα ιδανικά μας (της Ν.Δ.),τα πιστεύω μας είναι αδιαπραγμάτευτα …..να κοιτάξουμε το μέλλον με αισιοδοξία .
  1. ο πρωθυπουργός μας από το βήμα της Βουλής: «Χαίρομαι όταν πηγαίνω σε παρελάσεις και βλέπω μια κοινωνία να μετατρέπεται σε πολυπολιτισμική».
  2. Στα απολυτήρια Λυκείου απαγορεύεται να αναγραφούν ιθαγένεια και θρήσκευμα (επί Ν.Δ.)!!! αντιλαμβάνεστε τι σημαίνει αυτό ;
  κ. Πουλαράκη στο κόμα σου δυστυχώς πολλή θολούρα , ομίχλη κανονική με μηδέν ορατότητα !

 2. Νομίζω ότι ο πρόεδρος είναι ξεκάθαρος.Το ότι η ΝΔ προχωράει σε τέτοιες αλλαγές δεν πάει να πει ότι οι Οννεδίτες συμφωνούμε κιόλας.

  1. Μου θυμίζετε συγκυβέρνηση Τσίπρα – Καμμένου. Τα αποτελέσματα τα γνωρίζετε.

   Ο Πλακεντάς που διεχώρισε τη θέση του από τους ΑΝΘΕΛ εκλέχτηκε δήμαρχος

 3. Για τους Οννεδίτες

  05/10/2019 KOZANI LIFE
  Δώδεκα λόγοι ακύρωσης της «Συμφωνίας των Πρεσπών» – Του Γιώργου Ρωμανού

  συγγραφέα και ιστορικού ερευνητή στο bankingnews.gr:

Σχολιάστε

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.