Τελέστηκε αγιασμός στις εγκαταστάσεις του Ναυτικού Ομίλου Κοζάνης – Βράβευση αθλητών για τη συμμετοχή τους στην Εθνική Ομάδα Κωπηλασίας

Το Σάββατο 21 Σεπτεμβρίου 2019 πραγματοποιήθηκε ο καθιερωμένος αγιασμός των τμημάτων του Ναυτικού Ομίλου Κοζάνης, στις εγκαταστάσεις του στη λίμνη Πολυφύτου. Παραβρέθηκαν οι αθλητές/τριες, οι προπονητές, μέλη της διοίκησης καθώς και γονείς. Την τελετή πραγματοποίησαν ο πατήρ Αθανάσιος, από την Ενορία της Κοίμησης της Θεοτόκου Βελβεντού και ο πατήρ Ηλίας από την ενορία Ροδίτη. Τους ευχαριστούμε θερμά.

Παράλληλα η πρόεδρος του Ν.Ο.Κ., κ. Μέντζιου Αναστασία, βράβευσε τους αθλητές Λαπίκωφ Θεόδωρο και Μακρυγιάννη Γεώργιο για τη συμμετοχή τους στην Εθνική Ομάδα Κωπηλασίας, τις εξαιρετικές τους επιτυχίες με αυτή και την συμβολή τους στις σημαντικές επιτυχίες της Εθνικής στους αγώνες της σε πανευρωπαϊκό και παγκόσμιο επίπεδο.

Με μια πολύ καλή εμφάνιση των αθλητών/αθλητριών του τμήματος κωπηλασίας του Ναυτικού Ομίλου Κοζάνης -την πρώτη μετά την καλοκαιρινή περίοδο- πραγματοποιήθηκαν οι Διασυλλογικοί Αγώνες Κωπηλασίας που οργανώθηκαν από τον Ν.Ο. Καστοριάς στη λίμνη της Καστοριάς (νότια παραλία), την Κυριακή 22 Σεπτεμβρίου.

Οι αθλητές/αθλήτριές μας συμμετείχαν σε 4 αγώνες και κατάφεραν να συγκεντρώσουν ένα(1) χρυσό και δύο(2) ασημένια μετάλλια.

Αναλυτικά, τα αποτελέσματα έχουν ως εξής:

1η θέση – Χρυσό μετάλλιο:
Μακρυγιάννης Παναγιώτης – Σταυριανίδης Δημήτρης – Χαρισίου Γιώργος – Παπαδόπουλος Βασίλης στο τετραπλό σκιφ Παίδων Αρχαρίων (4ΧΠΑ)

2η θέση – Ασημένιο μετάλλιο:
Παπαδημοπούλου Σταυρούλα – Βλάχου Βάια στο διπλό σκιφ Κορασίδων Αρχαρίων (2ΧΚΑ)

2η θέση – Ασημένιο μετάλλιο:
Μακρυγιάννη Λεμονιά και Λάκκα Ειρήνη στην δίκωπο (2-) Κορασίδων

4η θέση
Λαπίκωφ Βικτώρια στο σκιφ Κορασίδων (1ΧΚ)

Θερμά συγχαρητήρια σε όλους τους αθλητές/ αθλήτριες του Ν.Ο. Κοζάνης που έλαβαν μέρος στους αγώνες είτε κατακτώντας κάποιο μετάλλιο είτε όχι. Η προσπάθεια όλων ήταν αξιέπαινη!

Πολλά συγχαρητήρια και στους προπονητές της ομάδας Τάσο Λαπίκωφ και Γιάννη Καραμήτρο για την πολύ καλή προετοιμασία με τα ανάλογα αποτελέσματα καθώς και σε όλους όσους συνέβαλλαν για αυτές τις επιτυχίες.

Το Δ.Σ. του Ναυτικού Ομίλου Κοζάνης

Σχολιάστε

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.