Συνάντηση του προεδρείου του Σωματείου Εργαζομένων ΔΕΗ Η «ΕΝΩΣΗ» Με τον Πρόεδρο και Διευθύνοντα Σύμβουλο της ΔΕΗ Α.Ε



Την Τρίτη 1 Οκτωβρίου 2019, πραγματοποιήθηκε συνάντηση του προεδρείου του Σωματείου Εργαζομένων ΔΕΗ Η «ΕΝΩΣΗ», με τον πρόεδρο της ΔΕΗ Α.Ε κ. Στάσση Γ., παρουσία και του Γενικού Διευθυντή της ΓΔ/ΑΝΠΟ κ. Δαμάσκο Γ.

Τα θέματα που συζητήθηκαν μεταξύ του Σωματείου και του Προέδρου αφορούσαν την πορεία της επιχείρησης (επιχειρησιακός σχεδιασμός), το μέλλον της ΔΕΗ, της Δυτικής Μακεδονίας και των εργαζομένων.

Στο άκουσμα του πρωθυπουργού περί «Απόλυτης Απολιγνιτοποίησης έως το 2028» το προεδρείο μετέφερε τις ανησυχίες του ως συνδικάτο, αλλά και τον έντονο προβληματισμό της τοπικής κοινωνίας, διότι η μετάβαση της «μεταλιγνιτικής εποχής» τείνει να γίνει από ομαλή σε βίαιη και αυτό δημιουργεί μια ανασφάλεια.

Από την πλευρά του ο Πρόεδρος τόνισε ότι συνεχίζονται οι συζητήσεις με τους θεσμούς και ότι μπροστά μας έχουνε το business plan, που πρέπει να ολοκληρωθεί για να υπάρξει μία ξεκάθαρη εικόνα.

Επίσης θα υπάρξει η δυνατότητα, για μία νέα συνάντηση επί όλων των θεμάτων, κατά την επίσκεψη του στην περιοχή μας, ενδεχομένως στα τέλη του Οκτώβρη όπου «πιθανόν» να είναι και ο υπουργός ΥΠΕΝ
Κ. Χατζηδάκης

Γραφείο Τύπου
«ΕΝΩΣΗΣ»

Ένα σχόλιο στο άρθρο “Συνάντηση του προεδρείου του Σωματείου Εργαζομένων ΔΕΗ Η «ΕΝΩΣΗ» Με τον Πρόεδρο και Διευθύνοντα Σύμβουλο της ΔΕΗ Α.Ε

Σχολιάστε

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.