Πράσινο φως για να ξεκινήσουν οι εργασίες στο νεοαναγειρόμενο Κέντρο Υγείας Σιάτιστας από τη Διεύθυνση Τεχνικών Έργων της Π.Ε. Κοζάνης



Το νεοαναγειρόμενο Κ.Υ. Σιάτιστας επισκέφτηκε τη Τετάρτη 2 Οκτωβρίου 2019 ο Αντιπεριφερειάρχης Π.Ε. Κοζάνης Γρηγόρης Τσιούμαρης με τον Δ/ντη Τεχνικών Έργων Κώστα Γρίβα και τον Προϊστάμενο Διευθύνουσας Υπηρεσίας Παναγιώτη Τσιάμη.

Κατά τη διάρκεια της επίσκεψης συνομίλησαν με τους εκπροσώπους της κατασκευαστικής εταιρείας για την πορεία του έργου.

Η ανέγερση του Κ.Υ.Σ. παρουσίασε καθυστέρηση εξαιτίας των ιδιαίτερων προβλημάτων της θεμελίωσης του κτιρίου και τις ιδιαίτερες απαιτήσεις των εκσκαφών σε βραχώδη εδάφη (γειτνίαση με κατοικημένες περιοχές, περιορισμοί στις εκρήξεις).

Καθοριστικές ήταν οι διορθωτικές παρεμβάσεις των τεχνικών υπηρεσιών της Π.Ε. Κοζάνης που έδωσαν λύση στα προβλήματα που δημιουργήθηκαν στο ξεκίνημά του.

Το συγκεκριμένο έργο είναι ενταγμένο στο Επιχειρησιακό Πρόγραμμα της Περιφέρειας Δυτικής Μακεδονίας 2014-2020, έχει προϋπολογισμό 3.097.229 € και σύμβαση 1.255.459,72 € και αναμένεται να ολοκληρωθεί εκτός απροόπτου, τον Οκτώβριο του 2020.

Σχολιάστε

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.