Στοίχημα: Με… τρέλα ευρωπαϊκή!

Γεια σας, γεια σας και καλό μήνα! Ένα γκολ κανονικό ακυρωμένο (δυστυχώς δεν υπάρχει VAR στην Dritte Liga) ήταν αρκετό για να κλείσει ένα κακό Σ/Κ. Κακή χημεία εν τέλει, κάτι που τόνισα εξ αρχής. Αυτό είναι το πρόβλημα αν υπάρχουν τόσα πολλά σημεία για διαλογή, πολλά δεδομένα και η τύχη στο ξεδιάλεγμα, η έμπνευση της στιγμής, παίζει μεγάλο ρόλο. Κόπηκε η Σάλκε στις λεπτομέρειες, κόπηκε η Γκλάντμπαχ στις λεπτομέρειες και πολλά άλλα.

Καμία δικαιολογία όμως, όπως αποδέχομαι τις νίκες, αποδέχομαι και τις ήττες. Ήδη το μυαλό σκέφτεται ευρωπαϊκά, όπου υπάρχει ζουμάκι. Θα ανεβάσω δύο στήλες, μία σημερινή με ματς του Τσάμπιονς Λιγκ για σήμερα και αύριο και μία την Πέμπτη για τα παιχνίδια του Γιουρόπα Λιγκ. Φυσικά τα ματς θα έχουν γερμανικό και αυστριακό ενδιαφέρον.

Παιχνίδια της Τρίτης     

Tottenham Hotspur – Bayern München : Η Τότεναμ είναι τελείως ντεφορμέ. Τα σημάδια φάνηκαν αρκετά νωρίς, εβδομάδες πριν. Επιβεβαιώθηκε το ντεφορμάρισμα στο παιχνίδι με τον Ολυμπιακό, όπου δέχτηκε δύο γκολ, η Λέστερ κατάφερε να της γυρίσει σχετικά εύκολα το ματς, ενώ αποκλείστηκε από την Κόλτσεστερ στο Κύπελλο. Η Μπάγερν έχει τον πρώτο λόγο για νίκη. Θεωρώ όμως ότι οι Βαυαροί θα δεχτούν ένα γκολ. Το εκατέρωθεν σκοράρισμα μαζί με το διπλό πληρώνει 3,60.

Juventus Turin – Bayer Leverkusen : Αν μια ομάδα μπορεί να σας τρελάνει, αυτή είναι η Λεβερκούζεν. Ικανή για το καλύτερο, ικανή για το χειρότερο. Αν συγκεντρωθεί στην άμυνα της, θα βάλει πάρα πολύ δύσκολα στη Γιουβέντους. Τα επτάρια στο διπλό προκαλούν αρκετά, καθώς η Werkself  διαθέτει εξαιρετικά εργαλεία στην επίθεση.

Παιχνίδια Τετάρτης

SK Slavia Praha – Borussia Dortmund : Η… μουρμούρα στις τάξεις της Ντόρτμουντ έχει αρχίσει να εξαπλώνεται για τα καλά. Οι δημοσιογράφοι έχουν αρχίσει να… ενοχλούν αρκετά τη Ντόρτμουντ, που έρχεται από γκέλα με τη Βέρντερ Βρέμης. Δεν βρίσκεται στην καλύτερη δυνατή κατάσταση η ομάδα του Φαβρ, που και την προηγούμενη εβδομάδα αναδείχθηκε 2-2 με την Άιντραχτ. Η Σλάβια Πράγας δείχνει εξαιρετικά οργανωμένο σύνολο, που μπορεί να κάνει παιχνίδι υπομονής και να χτυπήσει την κατάλληλη στιγμή. Η Ντόρτμουντ όταν βρίσκει μαζεμένες άμυνες έχει μεγάλο πρόβλημα, αφού δεν διαθέτει τους υψηλόσωμους επιθετικούς. Το 4,80 στον άσο παίζεται.

FC Liverpool – FC Salzburg : Αυτήν την τρέλα θα την τολμήσω. Συγγνώμη Κλοπ, συγγνώμη Λίβερπουλ, όσο βαριά και να είναι η φανέλα, η Σάλτσμπουργκ μπορεί να κάνει αυτήν την στιγμή ζημιά σε κάθε ομάδα στον πλανήτη. Το σύστημα του Ρόζε εφαρμόζεται πλέον τέλεια από το διάδοχο του και το ποδόσφαιρο που παίζει, μπορεί να σε… σκοτώσει. Στο 7,00 το διπλό draw no bet αποτελεί επιλογή.

RB Leipzig – Olympique Lyon : Σιγά σιγά η Λειψία γίνεται ομάδα Νάγκελσμαν. Που το καταλαβαίνουμε; Στις ευκαιρίες που δέχεται. Σταδιακά οι ευκαιρίες που δέχεται στην άμυνα της αυξάνονται. Από την πρώτη αγωνιστική της Μπουντεσλίγκα μέχρι και στο ματς της Σάλκε, είχαμε σταθερά ανοδική πορεία. Πιο επιθετικό ποδόσφαιρο από τον Νάγκελσμαν, σε σχέση με τον Ράγκνικ, άρα και περισσότεροι χώροι για τον αντίπαλο. Θεωρώ πως η Λυόν θα βρει γκολ στη Λειψία. Αυτό που έχει αξία είναι να το κυνηγήσουμε από το πρώτο ημίχρονο, κάτι που πληρώνει 3,75.

Το παιχνίδι μου

Μονό:
02/09 – 22:00 – Λίβερπουλ – Σάλτσμπουργκ : 2DNB (7,00) επί 10 μονάδες

Μονά/Δυάδα:
01/10 – 22:00 – Τότεναμ – Μπάγερν : g/g+2ft(3,60) επί 15 μονάδες
02/10 – 22:00 – Σπάρτα Πράγας – Ντόρτμουντ : 1ft(4,80) επί 10 μονάδες
Στη δυάδα (17,28) επί 5 μονάδες

Αρχική Κάβα: 2.000 μονάδες

Προηγούμενο Υπόλοιπο: 2.430 μονάδες

Επιστροφές από 28/09: 10 μονάδες

Ανοιχτά Στοιχήματα 01/10: 40 μονάδες

Επισκεφτείτε καθημερινά το BetMarket.gr για να ενημερωθείτε για τις εξελίξεις με τις νόμιμες στοιχηματικές εταιρείες στην Ελλάδα, να δείτε τα προγνωστικά των tipster μας, την πτώση αποδόσεων αλλά και την ενδιαφέρουσα θεματολογία γύρω από το στοίχημα που δεν θα βρείτε αλλού.

Σχολιάστε

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.