24ωρη απεργία την Τετάρτη 2 Οκτωβρίου από το Εργατικό Κέντρο Πτολεμαΐδας



Το Εργατικό Κέντρο Πτολεμαΐδας συντασσόμενο με την συντριπτική πλειοψηφία των Εργατικών Κέντρων και Ομοσπονδιών της χώρας και λαμβάνοντας υπόψη του τη νέα πραγματικότητα που προκύπτει με την μετάθεση της κατάθεσης του αντεργατικού εκτρώματος, που η κυβέρνηση ονομάζει πολυνομοσχέδιο, αποφάσισε ομόφωνα την προκήρυξη 24ωρης απεργίας για την Τετάρτη 2 Οκτωβρίου 2019.

Ένα ¨Αναπτυξιακό Σχέδιο Νόμου¨ όπως ονομάζεται που περιέχει εντέχνως ένα μίνι εργασιακό και συνδικαλιστικό νομοσχέδιο, που παρεμβαίνει απροκάλυπτα με αρνητικό τρόπο στις ελεύθερες Συλλογικές Διαπραγματεύσεις και στην αυτόνομη πορεία των συνδικάτων.

Αρκετά οι εργαζόμενοι πλήρωσαν την κρίση που άλλοι προκάλεσαν, δεν μπορούν να ανεχθούν περεταίρω συρρίκνωση των εργασιακών δικαιωμάτων τους, του βιοτικού τους επιπέδου και την καταστρατήγηση των συνδικαλιστικών ελευθεριών και δράσεων.

Οι εργαζόμενοι στέλνουν μήνυμα αντίδρασης και αντίστασης στο πολυνομοσχέδιο λαιμητόμο, που καταπατά εργασιακά κατοχυρωμένα δικαιώματα και την συνδικαλιστικά ελεύθερη έκφραση των εργαζομένων.

ΟΛΟΙ ΣΤΗΝ ΑΠΕΡΓΙΑ
ΟΛΟΙ ΣΤΟΝ ΑΓΩΝΑ

ΓΡΑΦΕΙΟ ΤΥΠΟΥ

Σχολιάστε

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.