Ανήλικη στην Πτολεμαΐδα αγκάλιαζε ηλικιωμένες και αφαιρούσε τις χρυσές τους αλυσίδες από το λαιμό!



Εξιχνιάστηκαν δύο κλοπές που διαπράχθηκαν σε βάρος δύο ηλικιωμένων γυναικών σε περιοχές της Εορδαίας
Σχηματίστηκε ποινική δικογραφία σε βάρος ανήλικης ημεδαπής για τις δύο κλοπές

Εξιχνιάστηκαν από αστυνομικούς του Τμήματος Ασφάλειας Εορδαίας, δύο κλοπές που διαπράχθηκαν το τελευταίο δεκαήμερο σε περιοχές της Εορδαίας και σχηματίστηκε σχετική ποινική δικογραφία σε βάρος ανήλικης ημεδαπής.

Ειδικότερα, στην πρώτη περίπτωση, προχθές (25-09-2019) πρωινές ώρες κατόπιν καταγγελίας 85χρονης ημεδαπής και μετά από αστυνομική έρευνα προέκυψε ότι, πρωινές ώρες της ιδίας σε περιοχή της Εορδαίας η προαναφερόμενη ανήλικη, αφού εισήλθε από κοινού με δυο ακόμη άγνωστα άτομα στον αύλειο χώρο της οικίας της 85χρονης, προφασιζόμενη γνωριμία με οικείο της πρόσωπο και με τη μέθοδο του εναγκαλισμού, αφαίρεσε από το λαιμό της μία χρυσή αλυσίδα.

Στη δεύτερη περίπτωση, χθες (26-09-2019) βραδινές ώρες κατόπιν καταγγελίας 87χρονης ημεδαπής και μετά από αστυνομική έρευνα προέκυψε ότι, πρωινές ώρες της 18-09-2019 στην Πτολεμαΐδα η προαναφερόμενη ανήλικη, αφού πλησίασε την 87χρονη, προφασιζόμενη ομοίως γνωριμία με οικείο της πρόσωπο και με τη μέθοδο του εναγκαλισμού, αφαίρεσε από το λαιμό της μία χρυσή αλυσίδα με έναν χρυσό διπλό σταυρό.

Από το Τμήμα Ασφάλειας Εορδαίας συνεχίζεται η προανάκριση προκειμένου να εντοπιστούν και να ταυτοποιηθούν οι συνεργοί της ανήλικης, ενώ εξετάζεται η τυχόν συμμετοχή της και σε άλλες παρόμοιες αξιόποινες πράξεις.

Η σχηματισθείσα δικογραφία θα υποβληθεί στον κ. Εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Κοζάνης.

Σχολιάστε

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.