Σύσκεψη φορέων για την ομαλή διεξαγωγή της εμποροπανήγυρης ΚοζάνηςΣύσκεψη για την ομαλή διεξαγωγή της εμποροπανήγυρης της Κοζάνης πραγματοποιήθηκε το μεσημέρι της Τετάρτης 25 Σεπτεμβρίου, στο γραφείο Δημάρχου Κοζάνης υπό τον Αντιδήμαρχο Ανάπτυξης και αναπληρωτή Δήμαρχο, Κώστα Κυριακίδη.

Κατά τη διάρκεια της σύσκεψης στην οποία συμμετείχαν εκπρόσωποι των εμπλεκόμενων φορέων καθώς και των δημοτικών παρατάξεων, συζητήθηκαν διεξοδικά ζητήματα κυκλοφοριακών ρυθμίσεων, ασφάλειας, καθαριότητας και ελέγχων, καθώς και κάθε άλλη παράμετρος αναφορικά με την ομαλή διεξαγωγή της εμποροπανήγυρης που φέτος θα ξεκινήσει το Σάββατο 28 Σεπτεμβρίου και θα ολοκληρωθεί την Τρίτη 1 Οκτωβρίου.

Ο κ.Κυριακίδης δήλωσε ότι η Δημοτική Αρχή προτίθεται να καλέσει διαπαραταξιακή επιτροπή ώστε να ξεκινήσει η συζήτηση για τυχόν αλλαγή του χώρου διεξαγωγής της εμποροπανήγυρης και να αποφασισθούν περεταίρω βελτιώσεις στη λειτουργία της.

Σχολιάστε

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.