3+1 υπηρεσίες καθαρισμού από το συνεργείο καθαρισμού ΔΙΑΦΑΝΕΙΑ



Τα συνεργεία καθαρισμού ΔΙΑΦΑΝΕΙΑ, με έδρα τη Θεσσαλονίκη σας προσφέρουν πολλές υπηρεσίες, οι οποίες μπορούν να προσφέρουν τόσο σε έναν ιδιώτη όσο και σε έναν επαγγελματία αξιοπιστία και τέλειο αποτέλεσμα. 

Υπηρεσίες καθαρισμού

Έχει δοθεί ιδιαίτερη έμφαση, τόσο στην γενική καθαριότητα του χώρου, όσο και στο δάπεδο αλλά και στις εξωτερικές επιφάνειες του κάθε κτηρίου. Με τεχνικές βιολογικού καθαρισμού, όπου χρειάζεται κάθε χώρος, υλικό και ύφασμα καθαρίζεται επαγγελματικά και αξιόπιστα.

Η αδιαβροχοποίηση και το παρκετάρισμα δαπέδου για παράδειγμα γίνεται με συγκεκριμένα εργαλεία, ώστε να γίνει επαναφορά της γυαλάδας τους και να φαίνονται σαν καινούργια. 

Στον καθαρισμό επαγγελματικών χώρων, επίσης χρησιμοποιούνται μηχανήματα για το βιομηχανικό δάπεδο και για κάθε επιφάνεια.

Κρυσταλλοποίηση μαρμάρων

Τα συνέργεια καθαρισμού ΔΙΑΦΑΝΕΙΑ έχουν εντάξει στις υπηρεσίες τους, την κρυσταλλοποίηση στα δάπεδα, ώστε να φαίνονται και να είναι πιο ανθεκτικά και να δημιουργείται μία κατοπτρική επιφάνεια. 

Η τεχνική αυτή μπορεί να χρησιμοποιηθεί σε κάθε είδους μάρμαρο, ώστε να του δώσει πάί ζωή και να το κάνει σαν καινούργιο!

Καθαρισμός φωτοβολταϊκών

Εξειδικευμένη υπηρεσία, για να καθαρίσετε τα φωτοβολταϊκά σας και να αποτρέψετε την φθορά τους. Το ειδικό συνεργείο διαθέτει ειδικά οχήματα εξοπλισμένα με συσκευή παραγωγής υπερκαθαρού νερού.

Καθαρισμός στρωμάτων – Ακάρεα

Τα ακάρεα είναι μικροοργανισμοί που τρέφονται από τα νεκρά κύτταρα του ανθρώπου. Οι εποχές που κάνουν περισσότερο την εμφάνισή τους είναι το φθινόπωρο και η άνοιξη. Ένας από τους φυσικούς βιοτόπους τους είναι το στρώμα. Στη ΔΙΑΦΑΝΕΙΑ μπορείτε να βρείτε την ειδική υπηρεσία καθαρισμού του στρώματος, ώστε να αποφύγετε τις αλλεργίες και να διατηρήσετε την υγιεινή του στρώματός σας σε υψηλά επίπεδα. 

Μπορείτε να βρείτε κάθε τρόπο επικοινωνίας με τα συνεργεία καθαρισμού Διαφάνεια στη Θεσσαλονίκη.

Σχολιάστε

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.