Το τρένο για το ταξίδι της επιτυχίας έχει αφετηρία το Κέντρο Ξένων Γλωσσών DAVID στην Κοζάνη και σας περιμένει!



Αληθινές μαρτυρίες σπουδάστριας που φοίτησε στο ΚΞΓ DAVID

Είχα μία εξαιρετική εμπειρία μαθαίνοντας Αγγλικά με την κυρία Λούση Ντέιβιντ, όπως διαπιστώνεται από το πιστοποιητικό που απέκτησα (Cambridge Proficiency με Άριστα). Αυτό οφείλεται πιστεύω στην ικανότητα και τη μεταδοτικότητα της καθηγήτριάς μου, καθώς και τη δική μου δίψα για μάθηση αλλά και στις άοκνες προσπάθειες της κυρίας Λούση για απόκτηση περισσότερων γνώσεων και καινοτόμων εμπειριών, που με ενέπνευσαν σαν μαθήτρια και σαν άνθρωπο. Το μάθημα των Αγγλικών για εμένα ήταν κάτι ξεχωριστό εφόσον ήταν μια ευκαιρία να περάσω το χρόνο μου δημιουργικά, κάτι που οφείλεται στο πάντα ευχάριστο κλίμα στο μάθημα, μαθαίνοντας όχι μόνο Αγγλικά αλλά και πολλές φορές μαθήματα ζωής και κάποιες βασικές αξίες, όπως σεβασμό στους συνανθρώπους μας αλλά πρώτα από όλα στον εαυτό μας.

Έπειτα η φιλανθρωπική παράσταση που οργανώνεται από το φροντιστήριο και πραγματοποιείται κάθε χρόνο με σκοπό να βοηθήσουμε τους συμπολίτες μας με ανάγκη, βοήθησε να αναπτυχθεί η ιδέα του αλτρουισμού μέσα μου. Επιπλέον, η κυρία Λούση μας βοήθησε να κατανοήσουμε την Αγγλική γλώσσα σε ένα άλλο επίπεδο, έχοντας η ίδια μεγαλώσει στο Λονδίνο. Τέλος , μέσα από το πολλά υποσχόμενο ταξίδι στο Λονδίνο κατανοήσαμε καλύτερα την γλώσσα και την κουλτούρα, καθώς είχαμε την μοναδική ευκαιρία να δούμε και να βιώσουμε πράγματα, όπως το Βρετανικό Μουσείο, το αστεροσκοπείο του Greenwich αλλά και την αξέχαστη εμπειρία της καθημερινής ζωής στο Λονδίνο που μας έδωσαν η Camden town και η Oxford Street.

Σουζάνα Διαμαντοπούλου (Μαθήτρια Λυκείου)

Σχολιάστε

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.