Ημερίδα Ασφαλούς Οδικής Συμπεριφοράς με τον Ιαβέρη σε Κοζάνη και Πτολεμαΐδα

Το Ι.Ι.Ε.Κ. ΔΕΗ Ενεργειακό Ινστιτούτο φιλοδοξεί, βασιζόμενο στις εμπειρίες της ΔΕΗ, στην τεχνογνωσία του Ανθρώπινου Δυναμικού της και λαμβάνοντας υπόψη όλες τις σύγχρονες τάσεις στον τομέα της εκπαίδευσης ενηλίκων να καταστεί ένας από τους κορυφαίους εκπαιδευτικούς οργανισμούς, που θα συνεισφέρει στην ανάπτυξη της περιοχής και κατ’ επέκταση της πατρίδας μας.

Η λειτουργία του ξεκίνησε αρχικά με δύο ειδικότητες:

Τεχνικός Εσωτερικών Ηλεκτρικών Εγκαταστάσεων και
Τεχνικός Αυτοματισμών

Τη φετινή χρονιά θα λειτουργήσουν δύο επιπλέον ειδικότητες:

Τεχνικός Εγκαταστάσεων Ανανεώσιμων Πηγών Ενέργειας και
Στέλεχος Διοίκησης και Οικονομίας

Κατόπιν των ανωτέρω, αποφασίστηκε από τη Διεύθυνση Εκπαίδευσης πρόγραμμα ενημέρωσης, πρωτίστως των κατοίκων του Ενεργειακού Λεκανοπεδίου και δράσεων προβολής.

Στο παραπάνω πλαίσιο, σε συνέχεια των δράσεων προβολής του Ι.Ι.Ε.Κ. ΔΕΗ Ενεργειακό Ινστιτούτο προγραμματίζουμε τη διενέργεια δύο Ημερίδων με θέμα:

«Εκπαίδευση συνείδησης ανθρώπων (Ημερίδα Ασφαλούς Οδικής Συμπεριφοράς)», με τον Ιαβέρη

Ø στην Κοζάνη, την Τετάρτη 25 Σεπτεμβρίου 2019 με ώρα έναρξης 19:30 στην Αίθουσα «Φίλιππος» (Λέσχη Αξιωματικών), Π. Μελά 6 και,

Ø στην Πτολεμαΐδα, την Πέμπτη 26 Σεπτεμβρίου 2019 με ώρα έναρξης 12:00, στο Μουσικό Σχολείο Πτολεμαΐδας, 25ης Μαρτίου & Κοραή.

Οι ημερίδες πραγματοποιούνται με ελεύθερη είσοδο.

Σχολιάστε

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.