Πολυθρόνες και καναπέδες Αθανασίου – Πως θα διαμορφώσετε το σαλόνι σας



Το σαλόνι είναι το πρωταγωνιστικό δωμάτιο του σπιτιού σας. Εκεί υποδέχεστε τους καλεσμένους σας, έχετε τις καλύτερες αναμνήσεις με φίλους και φυσικά εκεί διοργανώνετε τα γιορτινά ή τα κυριακάτικα τραπέζια. 

Η διαμόρφωση αυτού του χώρου λοιπόν, απαιτεί ιδιαίτερη προσέγγιση και προσοχή στην επιλογή επίπλων, ώστε εκτός από άνεση να έχετε στον χώρο σας και έπιπλα που ταιριάζουν στο στυλ του χώρου. Από τα έπιπλα Alfa Saloni Athanasiou σας προτείνουμε καναπέδες και πολυθρόνες στη Θεσσαλονίκη σε διάφορα σχέδια και χρώματα που θα αλλάξουν τον χώρο σας, δίνοντάς του μία καινούργια ταυτότητα.

Καναπέδες μοναδικής ποιότητας

Οι καναπέδες που θα βρείτε στην μεγάλη μας ποικιλία, αποτελούνται από πολύ υψηλής ποιότητας υλικά που δεν φθείρονται στο πέρασμα του χρόνου και προσαρμόζονται σε κάθε χώρο. 

Ο καναπές Velvet είναι μία σύγχρονη πρόταση που μπορεί να τοποθετηθεί στο σαλόνι σας και να ταιριάξει πολύ καλά με οποιοδήποτε στυλ χώρου. Είναι τριθέσιος με βάση από φυσικό ξύλο που κάνει μία πολύ ελκυστική αντίθεση. Για περισσότερη φινέτσα, διακοσμήστε τον με μαξιλάρια φιγούρας στο ίδιο χρωματικό πλαίσιο. 

Αν ο χώρος σας το απαιτεί, μπορείτε να επιλέξετε γωνιακούς καναπέδες, ώστε να αξιοποιήσετε μία γωνία με παράθυρο σε ένα μεγάλο ή μικρό σαλόνι. Οι γωνιακοί καναπέδες που είναι σε προσφορά εκτός των άλλων πλεονεκτημάτων προσφέρονται για αποθηκευτικό χώρο στο κάτω μέρος. 

Πολυθρόνες με εκπληκτικό design

Οι πολυθρόνες είναι έπιπλα που ενδείκνυνται τόσο για ενίσχυση της υπόλοιπης επιπλοποιίας όσο και για να διαμορφώσουν μία ανεκμετάλλευτη γωνιά στον χώρο. Η Nefeli είναι μία από τις πολυθρόνες που θα ταιριάξουν τέλεια με το σαλόνι ή τον χώρο αναμονής στον επαγγελματικό σας χώρο.

Περισσότερα θα βρείτε στην ιστοσελίδα Alfa Saloni Athanasiou

Σχολιάστε

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.