Γέφυρα Ζωής: «Γιορτάζουμε την Παγκόσμια Ημέρα Εθελοντή Δότη Μυελού των Οστών – Πάρε μέρος στην αλυσίδα»



– Γίνε και εσύ δότης

Το τρίτο Σάββατο του Σεπτέμβρη είναι η Παγκόσμια Ημέρα Δωρητών Μυελού των Οστών και εμείς στη «Γέφυρα Ζωής» τη γιορτάζουμε με διπλή εκδήλωση σε συνεργασία πάντα με το ΚΕΔΜΟΠ – «Χάρισε Ζωή» του Πανεπιστημίου Πατρών ανταποκρινόμενο στο κάλεσμα του WMDA και υπό την Αιγίδα της Ελληνικής Αιματολογικής Εταιρείας (ΕΑΕ).

Θα βρισκόμαστε από 17:30 στο Ρύμνιο, στον παραλίμνιο αγώνα δρόμου στη μνήμη του αείμνηστου δάσκαλου και για πολλά χρόνια προέδρου της κοινότητας Ρυμνίου Νίκου Αρβανίτη. Επίσης

Στην κεντρική πλατεία της Κοζάνης από 18:00, θα γίνεται ενημέρωση και λήψη δείγματος μέχρι τέλους της εκδήλωσης της Λαμπαδηφορίας.

Γνωρίζετε ότι μπορείτε να Χαρίσετε Ζωή σ’ έναν ασθενή με λευχαιμία, απλά δίνοντας αίμα; Γνωρίζετε ότι μπορείτε να γραφτείτε ως εθελοντές δότες μυελού των οστών, απλά δίνοντας σάλιο; Γνωρίζετε πόσοι συνάνθρωποί μας με λευχαιμία, μεταξύ τους και μικρά παιδιά, αγωνιούν καθημερινά προσπαθώντας να βρουν ένα συμβατό εθελοντή δότη;

Κάθε χρόνο, για χιλιάδες ασθενείς μοναδική ελπίδα αποτελεί η εύρεση ενός συμβατού εθελοντή δότη που θα τους χαρίσει ζωή. Το Σάββατο 21 Σεπτεμβρίου 2019 γιορτάζουμε την Παγκόσμια Ημέρα Εθελοντή Δότη Μυελού των Οστών, την ημέρα που όλοι μαζί λέμε ένα μεγάλο ευχαριστώ σε περισσότερους από 35. 000. 000 εθελοντές δότες μυελού των οστών παγκοσμίως που δηλώνουν διατεθειμένοι να βοηθήσουν το συνάνθρωπο τους, ώστε μια μέρα να γίνει η λευχαιμία παρελθόν!

Την Κυριακή 22 Σεπτεμβρίου στις 20:15 Η φλόγα της ζωής, η φλόγα του Συλλόγου Εθελοντών Αιμοδοτών Κοζάνης, αφού διατρέξει την πόλη θα ανάψει το βωμό στην κεντρική πλατεία της Κοζάνης, με τη δάδα που σχεδιάστηκε από το ΤΕΙ Δυτικής Μακεδονίας, ελπίζοντας να φέρει ακόμα περισσότερους συμπολίτες μας στους Συλλόγους Εθελοντών Αιμοδοτών.

Γίνε δότης Μυελού των Οστών, στήριξε τη Ζωή! Όσοι περισσότεροι δουλέψουμε μαζί, τόσο περισσότερες Ζωές μπορούμε να σώσουμε. & να διασφαλίσουμε ότι το μήνυμα θα μεταδοθεί δυνατά σε όλο τον κόσμο. Η Λαμπαδηφορία είναι μια αφορμή για ενημέρωση και ευαισθητοποίηση των πολιτών, για την προσέλκυση νέων Δωρητών Μυελού των Οστών και Εθελοντών Αιμοδοτών & την διατήρηση των παλαιών.

Για το σποτάκι του ΚΕΔΜΟΠ, το link: https://drive.google.com/open?id=0B4nuZekQ2tEkeHVOOWNTWHhBYkk

Για το link συλλόγου Αιμοδοτών Κοζάνης: https://www.youtube.com/watch?v=j_4wgdpua9Q

Ενημερώσου στα γραφεία του συλλόγου μας Παύλου Χαρίση 23, Φαξ-τηλ:.2461040575 κινητό: 6977337561 και στην ηλεκτρονική μας διεύθυνση, www.seakozanis.gr),F/B Σύλλογος Εθελοντών Αιμοδοτών Κοζάνης και www.xarisezoi.gr, www.facebook.com/cbmdpatras

Χάρισε ζωή – Νίκησε τη λευχαιμία!!!

Με σεβασμό στους Ασθενείς και εκτίμηση στους Εθελοντές Αιμοδότες.

Για το Δ.Σ.

Ο πρόεδρος                                  Ο Γ. Γραμματέας
Τσαουσίδης Θεόδωρος              Βακφάρης Αθανάσιος

Σχολιάστε

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.