Γιατί να επιλέξεις την ολοήμερη εκδρομή στα Μετέωρα του Blue Travelista;



Τα Μετέωρα θα τα δεις να διαφημίζονται από την πρώτη στιγμή που πατήσεις το πόδι σου στην Ελλάδα και όχι άδικα, αφού πρόκειται για έναν από τους κοντινούς προορισμούς στην Αθήνα που μπορεί μία ομάδα τουριστών να βρεθεί σε λίγες ώρες. 

Αυτή είναι με λίγα λόγια η ολοήμερη εκδρομή με τρένο στα Μετέωρα, που κοστίζει λίγα και αξίζει πολλά!

Περπατώντας στα δρομάκια και τις αυλές θα νιώσεις γαλήνη και ηρεμία για το πόσο όμορφα έχει φτιάξει η φύση αυτό το μαγευτικό τοπίο. Οι επιβλητικοί βράχοι των Μετεώρων πάνω από την πόλη είναι πολύ επιβλητικοί και μπορούν να ξεπεράσουν κάθε φαντασία, αφού κάτι παρόμοιο δεν υπάρχει σε άλλο μέρος του πλανήτη. 

Η εκδρομή ξεκινά

Από τον σιδηροδρομικό σταθμό της Αθήνας η διαδρομή ξεκινάει γύρω στις 8 το πρωί. Η διαδρομή είναι πολύ όμορφη, γι΄αυτό μπορείς να έχεις εύκαιρη μία φωτογραφική κάμερα για να αποτυπώσεις κάθε στιγμή και τοπίο που σε ενδιαφέρει. 

Κατά την άφιξή σου, το τοπίο θα σε αποζημιώσει, αφού αρκεί μόνο μία ματιά προς τα πάνω για να διαπιστώσεις από κοντά πλέον αυτό το απίστευτο κατόρθωμα. Είναι πραγματικά ένα υπέροχο τοπίο, το οποίο θα σε αφήσει άφωνο, ακόμα κι αν δεν έχεις κάποιο θρησκευτικό ενδιαφέρον. 

Στη διάθεσή σου θα έχεις 3 ολόκληρες ώρες για να εξερευνήσεις με την οικογένειά σου και τους φίλους σου το τοπίο των Μετεώρων αλλά και την γραφική πόλη της Καλαμπάκας, κολατσίζοντας κάτι γευστικό. 

Τι πρέπει να γνωρίζετε

  • Η περιοχή έχει ανακηρυχθεί μνημείο Παγκόσμιας Κληρονομιάς της UNESCO
  • Είναι μία value for money μονοήμερη απόδραση
  • Περιλαμβάνεται στην τιμή και διαδρομή προς και από την Καλαμπάκα

Περισσότερες πληροφορίες θα βρεις πατώντας εδώ ή στο τηλέφωνο 2168096189.

Σχολιάστε

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.