Στοίχημα: Με μπόλικο ρίσκο



Οι πρεμιέρες έχουν πάντα κάτι ιδιαίτερο, ειδικά όταν μιλάμε για κορυφαίες διοργανώσεις, όπως το Europa League και το Champions League. Ολοι είδαμε πόσα φαβορί «έσπασαν» στο Champions League το περασμένο διήμερο, από Λυών, Ιντερ και Τσέλσι, μέχρι Λεβερκούζεν, Κλαμπ Μπριζ, Αταλάντα, ακόμα και η Τότεναμ.

Η αλήθεια είναι πως σε τέτοιες περιπτώσεις, πρέπει να πετύχεις στόχο, καθώς ποτέ ένας πόντος σε πρώτη αγωνιστική δεν είναι κακό αποτέλεσμα για κανένα αουτσάιντερ, πόσο μάλλον όταν αγωνίζεται εκτός έδρας, όπως τα τρία (σημερινά) που έχω επιλέξει. Γι’ αυτό και ο αυτός ο τίτλος.

Ρισκάρω -εν γνώση μου- σε νίκες ομάδων που πιθανότατα δεν θα τους κακοπέσουν οι ισοπαλίες, αλλά σαφέστατα (κατ’ εμέ) έχουν περισσότερες πιθανότητες νίκης απ’ αυτές που μας λένε οι μπουκ, ενώ είναι σίγουρο πως καμία ομάδα δεν μένει ευχαριστημένη, αν (όντως) μπορεί να κερδίσει και δεν το κάνει. Εγώ λέω πως μπορεί, γι’ αυτό και παίρνω το ρίσκο. Νομίζω πως είμαι ξεκάθαρος.

Τα τρία αουτσάιντερ που ξεχώρισα από το σημερινό πρόγραμμα είναι: Ρόζενμποργκ (4,10)-Μάλμε (4,10)-Κράσνονταρ (3,40).

Στην Λίντσερ αναφέρθηκε και ο Germanos, αυτός έφτασε μία ανάσα από την κόντρα, εγώ όμως θα το τολμήσω. Καλή, χρυσή η ομάδα από την Αυστρία, αλλά άπειρη. Φέτος, είναι η πρώτη φορά που καλείται να αντεπεξέλθει σε δύο ταμπλό και ίσως αυτό να της στοιχίσει. Η Ρόζενμποργκ είναι καλά, διαθέτει εμπειρία από Ευρώπη, έχει πιάσει σφυγμό και συνεχώς βελτιώνεται. Στο 4,10 έχει νόημα να την στηρίξουμε.

Μετά την «Ρόζα» πάω στην Μάλμε, άλλη μία ομάδα από την Σκανδιναβία (έχει σημασία καθώς η ετοιμότητα των ομάδων είναι ασφαλώς σε καλύτερα επίπεδα, καθώς έχουν παίξει αρκετά παιχνίδια μέχρι στιγμής). Η Ντινάμο Κιέβου έχει δυναμική στην Ευρώπη, αλλά βρίσκεται σε κακή αγωνιστική και ψυχολογική κατάσταση. Το περασμένο Σ/Κ ηττήθηκε εντός έδρας από την Ντέσνα, ενώ τελευταία φορά που κέρδισε είχαμε κατακαλόκαιρο (03/08). Η πίεση στο κλαμπ είναι αυξημένη και αυτό πιθανότατα να μην την ωφελήσει. Στο 4,10 και εδώ το «διπλό» για μία Μάλμε, που είναι σε καλή αγωνιστική κατάσταση, ενώ έκανε «διπλό» πέρυσι στην Μπεσίκτας και έφτασε μέχρι του “32”, όπου αποκλείστηκε από την μετέπειτα νικήτρια της διοργάνωσης (Τσέλσι).

Κλείνω, με την Κράσνονταρ στο 3,40. Η Βασιλεία ηττήθηκε από την Λίντσερ εντός και εκτός έδρας, ενώ σήμερα θα παραταχθεί δίχως τον τοπ σκόρερ της. Μάλιστα, πρόσφατα έχασε με μεταγραφή και έναν καλό αμυντικό της (Αλβάρεζ-Κλαμπ Μπριζ). Η Βασιλεία μέχρι στιγμής έχει παίξει σε λιγότερα παιχνίδια από την αντίπαλό της και στα πιο δύσκολα τεστ, έδειξε κατώτερη των περιστάσεων. Η Κράσνονταρ μπορεί να αποκλείστηκε εύκολα από τον (πολύ καλό φέτος) Ολυμπιακό, όμως νωρίτερα είχε πάρει μεγάλο διπλό στο Πόρτο και οι δύο πρόσφατες νίκες στο πρωτάθλημα έφτιαξαν το κλίμα. Με Καμπελά θα ήμουν ακόμα πιο ζεστός, αλλά ας μην τα θέλουμε και όλα, η ομάδα διαθέτει πλούσιο υλικό από την μέση και μπροστά και αν προσέξει λίγο την άμυνα, θα έχει καλές τύχες για να αποδράσει με το τρίποντο.

Καλή τύχη!

ΤΟ ΠΑΙΧΝΙΔΙ ΜΟΥ

Patent:

19/9 – 19:55 – Βασιλεία – Κράσνονταρ: 2 (3,40) με 12 μονάδες

19/9 – 19:55 – Ντινάμο Κιέβου – Μάλμε: 2 (4,10) με 9,5 μονάδες

19/9 – 19:55 – Λίντσερ – Ρόζενμποργκ: 2 (4,10) με 9,5 μονάδες

με 4 μονάδες στις δυάδες και 1,8 στην τριάδα.

Αρχική Κάβα: 2.000 μονάδες

Προηγούμενο Υπόλοιπο: 1895,32 μονάδες

Επιστροφές: – μονάδες

Ανοιχτά Στοιχήματα: 44,8 μονάδες

Επισκεφτείτε καθημερινά το BetMarket.gr για να ενημερωθείτε για τις εξελίξεις με τις νόμιμες στοιχηματικές εταιρείες στην Ελλάδα, να δείτε τα προγνωστικά των tipster μας, την πτώση αποδόσεων αλλά και την ενδιαφέρουσα θεματολογία γύρω από το στοίχημα που δεν θα βρείτε αλλού.

Σχολιάστε

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.