Ξεκινάει το Λαϊκό Φροντιστήριο από το Σύλλογο Γυναικών Πτολεμαΐδας και τα σωματεία ΣΕΕΕΝ, ΣΕΥΠΕ, ΠΑΣΑΣ ΔΕΗ



Γνωρίζουμε πολύ καλά τις δυσκολίες που αντιμετωπίζει η λαϊκή οικογένεια για να μάθουν γράμματα τα παιδιά της, τα υπέρογκα ποσά που δίνει σε φροντιστήρια, αναλώσιμα κλπ. Μάλιστα κάθε κυβέρνηση βάζει το δικό της λιθαράκι στην πλήρη εμπορευματοποίηση της Παιδείας σε όλες τις βαθμίδες της εκπαίδευσης. Είναι χαρακτηριστικό ότι με τις τελευταίες εκπαιδευτικές μεταρρυθμίσεις, η Γ’ Λυκείου μετατρέπεται σε προπαρασκευαστική τάξη για την τριτοβάθμια εκπαίδευση, εξέλιξη που κάνει τους ιδιοκτήτες φροντιστηρίων να τρίβουν τα χέρια τους.

Εμείς από την πλευρά μας, θέλοντας να βοηθήσουμε και να στηρίξουμε μαθητές οικογενειών που αδυνατούν οικονομικά να ανταπεξέλθουν στο οικονομικό βάρος των φροντιστηρίων, διοργανώνουμε και φέτος δωρεάν μαθήματα αλληλεγγύης.

Οι επιτυχίες των μαθητών που πέρασαν από το Λαϊκό Φροντιστήριο Αλληλεγγύης τα 6 χρόνια λειτουργίας του, μας δίνει δύναμη και κουράγιο ώστε και τη νέα χρονιά να συνεχίσουμε τη λειτουργία του και να βοηθήσουμε τις οικογένειες που δεν έχουν την οικονομική δυνατότητα είτε για ιδιαίτερα είτε για φροντιστήρια.

Ο Σύλλογος Γυναικών Πτολεμαΐδας (μέλος της ΟΓΕ) και τα ταξικά σωματεία της περιοχής καλούν τους άνεργους εκπαιδευτικούς, τους φοιτητές καθηγητικών σχολών, αλλά και τους εν ενεργεία εκπαιδευτικούς που θέλουν να βοηθήσουν να επικοινωνήσουν μαζί μας και να κάνουν το Λαϊκό Φροντιστήριο και δική τους υπόθεση.

Καλούμε όλους τους γονείς, είτε είναι μέλη των Σωματείων είτε όχι, να έρθουν σε επαφή μαζί μας και να εγγράψουν τα παιδιά τους στα μαθήματα.

Το 1ο ραντεβού της νέας χρονιάς είναι τη Δευτέρα 30 Σεπτεμβρίου, στις 19:00 στα γραφεία των σωματείων.

Σύλλογος Γυναικών Πτολεμαΐδας (μέλος της ΟΓΕ)
Σωματείο Εργατοτεχνιτών και Εργαζομένων στην Ενέργεια (ΣΕΕΕΝ)
Συνδικάτο Εμποροϋπαλλήλων και Υπαλλήλων Υπηρεσιών Εορδαίας (ΣΕΥΠΕ)
Πανελλήνιος Σύλλογος Αλληλεγγύης Συνταξιούχων ΔΕΗ (ΠΑΣΑΣ/ΔΕΗ)

Σχολιάστε

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.