Ταμειακές μηχανές και συστήματα παραγγελιοληψίας: Άνεση στην επιχείρησή σας με προηγμένα συστήματα



Η κάθε επιχείρηση χρειάζεται πολλά μέσα για να μπορέσει να λειτουργήσει σωστά. Ειδικά όσον αφορά τα οικονομικά είναι πολύ σημαντικό να έχει στην κατοχή της όλα τα απαραίτητα συστήματα, ανάλογα με τον χαρακτήρα της και τον τρόπο λειτουργίας της.

Οι ταμειακές μηχανές και τα συστήματα παραγγελιοληψίας όσον αφορά τα καταστήματα εστίασης είναι από τα πιο λειτουργικά συστήματα που μπορούν να χαρίσουν ευκολία και ταχύτητα σε όλους τους τομείς της εστίασης. 

Όλο το προσωπικό έχει τη δυνατότητα να ελέγχει ταυτόχρονα όλους τους πελάτες και τους καταναλωτές της επιχείρησής όχι μόνο οικονομικά αλλά και προϊοντικά, αφού όλα καταγράφονται στο σύστημα παραγγελιοληψίας.

Πως λειτουργεί το σύστημα παραγγελιοληψίας και από πού μπορείτε να το προμηθευτείτε;

Το σύστημα Eliza που διανέμεται ηλεκτρονικά σε κάθε κατάστημα, μπορεί να σας βοηθήσει όχι μόνο να αποκτήσετε ευκολία και ταχύτητα στον έλεγχο και την διεκπεραίωση παραγγελιών αλλά και να διαχειρίζεστε περισσότερα από ένα καταστήματα. 

Ο χρόνος εκμάθησης του συστήματος είναι πολύ μικρός, αφού σε 2 βάρδιες το πολύ κάθε σερβιτόρος έχει πλέον κατακτήσει το σύστημα. Μπορείτε να ελέγχετε όλα τα τραπέζια σε περιβάλλον excel, να τα αλλάζετε όποτε θέλετε και να ενημερώνετε τον κατάλογό σας, χρησιμοποιώντας όλα τα παρεχόμενα εργαλεία. 

Με το σύστημα Eliza για παράδειγμα, μπορείτε να έχετε τοπικά ή cloud στατιστικά σε πλήρη ανάλυση πωλήσεων. 

Ταμειακές μηχανές

Από το ηλεκτρονικό κατάστημα tamiaki.com μπορείτε να αγοράσετε τις ταμειακές μηχανές, φορητές και μη, της αρεσκείας σας όπως την φορητή IP SMART, με σύνδεση wi-fi και τα καλύτερα τεχνικά χαρακτηριστικά.

Βρείτε περισσότερα συστήματα μέσα από την μεγάλη ποικιλία του ηλεκτρονικού καταστήματος tamiaki.com.

Σχολιάστε

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.