Το 2o Αντιρατσιστικό – Αντιφασιστικό Τουρνουά Μπάσκετ 3×3 στην Κοζάνη



Σάββατο 21/9 3.00 μ.μ. ΔΑΚ

Κάρφωσε τον φασισμό και το σύστημα που τον γεννά και τον θρέφει!

Η εργατική λέσχη Κοζάνης σας προσκαλεί σε μια αντιφασιστική – αντιρατσιστική γιορτή αθλητισμού! Το Σάββατο 21/9 στις 3 το μεσημέρι σας καλούμε όλους και όλες στο 2o αντιφασιστικό – αντιρατσιστικό τουρνουά μπάσκετ 3×3 που θα πραγματοποιηθεί στα εξωτερικά γήπεδα μπάσκετ του ΔΑΚ (Δημοτικό Αθλητικό Κέντρο) Κοζάνης.

Την Τετάρτη 18/9 συμπληρώνονται 6 χρόνια από την δολοφονία του Παύλου Φύσσα μετά από οργανωμένη επίθεση της φασιστικής συμμορίας της Χ.Α. Οι δολοφόνοι ακόμα δεν έχουν καταδικαστεί και οι φασίστες και οι ναζιστικές τους ιδέες έχουν εμφανιστεί σε Ελλάδα και Ευρώπη, αλλά και σε ολόκληρο τον κόσμο. Οι φασίστες πίσω από τον ψεύτικο «φιλολαϊκό» τους λόγο, κρύβουν τον πραγματικό τους ρόλο σαν το «μακρύ χέρι» του συστήματος. Είναι αυτοί που αναλαμβάνουν όπως έχει αποδειχθεί ιστορικά αλλά και με τη δράση τους στη χώρα μας τη «βρώμικη «δουλειά» κράτους – κεφαλαίου, απέναντι στο εργατικό –λαϊκό κίνημα. Είναι εχθρός μας και πρέπει να απομονωθούν!

Μόνη απάντηση στον φασισμό οι συλλογικές μας δράσεις! Απέναντι στον απομονωτισμό που μας προβάλλουν και στην λογική του «να φάω τον διπλανό μου, για να επιβιώσω», πρέπει να στήσουμε τοίχος συλλογικότητας και αλληλεγγύης! Γι’ αυτό να δώσουμε όλοι και όλες το παρόν στο αντιφασιστικό τουρνουά μπάσκετ και να βροντοφωνάξουμε πως στην πόλη μας δεν χωράν οι υμνητές των ναζί.

Έτσι το Σάββατο 21/9 ετοιμάζουμε την τριάδα μας (ή ερχόμαστε για να την βρούμε εκεί), βάζουμε τα σορτσάκια μας και ετοιμαζόμαστε να ιδρώσουμε τις φανέλες μας, να συγκινηθούμε, να αγχωθούμε, να γνωριστούμε, να γελάσουμε, να κοροϊδέψουμε αυτούς που τα φτύνουν, να πειράξουμε τους νικητές και να αποθεώσουμε τους χαμένους.

Δήλωση συμμετοχών:
• Ergatiki.lesxi.kozanis@gmail.com
• Facebook: Εργατική Λέσχη Κοζάνης

Σχολιάστε

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.