Επισκέψεις της Βουλευτή ΣΥΡΙΖΑ Κοζάνης κ. Καλλιόπης Βέττα



Η Βουλευτής ΣΥΡΙΖΑ ΠΕ Κοζάνης κ. Καλλιόπη Βέττα επισκέφθηκε τη ΔΕΘ το Σάββατο και παρευρέθηκε σε εκδήλωση μνήμης για τους Μικρασιάτες στην Κοζάνη την Κυριακή ενώ, παράλληλα, παραχώρησε μια σειρά συνεντεύξεων σε Μέσα Μαζικής Ενημέρωσης για θέματα της τρέχουσας πολιτικής επικαιρότητας.

Ειδικότερα, το Σάββατο 14 Σεπτεμβρίου πραγματοποίησε περιοδεία στη ΔΕΘ με κλιμάκιο του ΣΥΡΙΖΑ υπό τον Αλέξη Τσίπρα ενώ αργότερα, επισκέφθηκε τα περίπτερα των εκθετών από το Νομό Κοζάνης. Το απόγευμα παρακολούθησε την ομιλία του Προέδρου του ΣΥΡΙΖΑ στο Βελλίδειο.

Την Κυριακή 15 Σεπτεμβρίου, παρευρέθηκε στις εκδηλώσεις μνήμης για τους Μικρασιάτες στην Κοζάνη ενώ πραγματοποίησε μια ραδιοφωνική συνέντευξη στο LaVita Radio, στην εκπομπή «Επίγνωση» και στον δημοσιογράφο Μανώλη Μυταρά.

Την Δευτέρα 16 Σεπτεμβρίου παραχώρησε μια συνέντευξη στο κεντρικό δελτίο ειδήσεων του Δίκτυο 1 της Καστοριάς και τη δημοσιογράφο Γιάννα Λουσίου.

Τέλος, η κ. Βέττα θα πραγματοποιήσει τηλεοπτική συνέντευξη αύριο Τετάρτη 17 Σεπτεμβρίου, στις 9:00, στην εκπομπή «Πρωινή Ανάγνωση» με την Κέλλυ Κοντογέωργη, στο Κανάλι της Βουλής.

Σχολιάστε

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.