Συνάντηση του «Σπάρτακου» με τον νέο Πρόεδρο της ΔΕΗ – Ενημέρωση και συζήτηση για τα θέματα της Επιχείρησης

Την ευκαιρία να θίξουν τα ζητήματα που αφορούν στην επιχείρηση αλλά και να κάνουν μια εκ του σύνεγγυς, εκατέρωθεν, πρώτη ενημέρωση είχαν κατά τη συνάντησή τους, το Προεδρείο του ΣΠΑΡΤΑΚΟΥ με τον νέο Πρόεδρο της επιχείρησης Γεώργιο Στάσση.

Θέματα που αφορούν και απασχολούν έντονα τους εργαζομένους, ο ρόλος, η θέση και το μέλλον της ΔΕΗ αλλά και πολύ ειδικά θέματα που αυτή την ώρα «τρέχουν» στο πλαίσιο των συζητήσεων που αναπτύσσονται με τους θεσμούς, βρέθηκαν στο τραπέζι του διαλόγου, με τις δύο πλευρές να συμφωνούν ότι θα πρέπει να ολοκληρωθεί το στάδιο των επαφών ώστε να καθοριστούν τα επόμενα βήματα. Σε ότι έχει να κάνει με πολλά από αυτά τα ζητήματα, το σωματείο εκφράζει πάντα θέσεις και απόψεις του έτσι όπως αυτές έχουν καθοριστεί και ληφθεί από τις καταστατικές του διαδικασίες.

Από πλευράς του συνδικάτου εκφράστηκε η αγωνία και ο προβληματισμός για τον τρόπο με τον οποίο θα γίνει η μετάβαση στην περιβόητη «Μεταλιγνιτική εποχή», με το προεδρείο να ζητά από τον νέο Πρόεδρο να καταβληθεί κάθε δυνατή προσπάθεια ώστε να διασφαλιστεί για την περιοχή, τους εργαζόμενους αλλά και την ίδια την επιχείρηση ότι η μετάβαση θα κινηθεί μακριά από κάθε τι βίαιο και πολύ πιο κοντά στο δίκαιο και ομαλό.

Το γεγονός ότι η ΔΕΗ θα πρέπει να εναρμονιστεί με τις κανονισμούς και τις Ευρωπαϊκές οδηγίες αλλά και την πρόθεση όλα αυτά να συντελεσθούν σε ένα δίκαιο πλαίσιο (και πάντα μέσα από διαδικασίες διαβούλευσης) για την περιοχή που έχει δώσει τα μέγιστα για την ηλεκτροπαραγωγή και ηλεκτροδότηση της χώρας, επισημάνθηκε από την πλευρά της Διοίκησης με την οποία το σωματείο θα μπορεί να έχει μία περισσότερο ουσιαστική και «καθοριστική» συνάντηση μόλις ολοκληρωθεί το στάδιο της ενημέρωσής της που ξεκίνησε με την ανάληψη των καθηκόντων της, έτσι ώστε να υπάρχει μία απόλυτα ξεκάθαρη και σαφή εικόνα επί παντός ζητήματος.

Περισσότερα θέματα και ενδεχόμενες εξελίξεις θα υπάρξει η δυνατότητα να συζητηθούν και να αναλυθούν κατά τη διάρκεια της επίσκεψης του νέου προέδρου στην περιοχή, περί τα τέλη του Οκτώβρη.

Η συνάντηση με τον κ. Στάσση πραγματοποιήθηκε παρουσία του γενικού Διευθυντή ΓΔ/ΑΝΠΟ κ. Γεωργίου Δαμάσκου.

Γραφείο Τύπου

 
 
 

Goody’s Burger House Κοζάνης | Υπηρεσία delivery και take away για τις αγαπημένες σας γεύσεις
Ταμειακές Μηχανές στην Κοζάνη | Πώληση και τεχνική υποστήριξη ταμειακών μηχανών από τη Webtouch
Δημιουργίες Like a Dream | Τα πάντα για τον στολισμό ενός ονειρεμένου γάμου και βάφτισης
Inox βάσεις | Νέες inox βάσεις για γάντια και αντισηπτικό για τις επιχειρήσεις
Kaplanoglou Photography | Νέα πακέτα γάμου και βάφτισης για τις ανάγκες και απαιτήσεις σας

 

 

1 Shares

Σχολιάστε

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.