Στο Πάρκο Κυκλοφοριακής Αγωγής στην Κοζάνη συνεχίστηκαν οι δράσεις της Ευρωπαϊκής Εβδομάδας Κινητικότητας

Την Τρίτη 17 Σεπτεμβρίου 2019 οι δράσεις του Δήμου Κοζάνης στο πλαίσιο της Ευρωπαϊκής Εβδομάδας Κινητικότητας συνεχίστηκαν στο Πάρκο Κυκλοφοριακής Αγωγής. Μαθητές του 1ου Δημοτικού Σχολείου έμαθαν να κινούνται στο δρόμο με ασφάλεια υπό τις υποδείξεις των Δημοτικών Αστυνόμων. Στο τέλος οι μικροί μαθητές παρέλαβαν τα διπλώματά τους αφού όλοι πλέον έγιναν ενημερωμένοι και προσεκτικοί πεζοί και ποδηλάτες. Ευχαριστούμε πολύ τους υπεύθυνους του 1ου Δημοτικού Σχολείου για την συνεργασία τους , τη Δημοτική Αστυνομία και το ΚΤΕΛ Αστικών Κοζάνης που ανέλαβε τη δωρεάν μεταφορά των μαθητών από και προς το πάρκο.

Σήμερα Τετάρτη 18 Σεπτέμβρη 2019 οι δράσεις του Δήμου θα συνεχιστούν το πρωί με σεμινάριο κυκλοφοριακής αγωγής σε μαθητές του 18ου Δημοτικού Σχολείου από τη Δημοτική Αστυνομία και το απόγευμα στις 17.30 με πεζοπορία στα μονοπάτια του Αηλιά μαζί με τον ορειβατικό σύλλογο ΕΟΣ. Σημείο συνάντησης το πάρκο Ηπειρωτών. Στη δράση μπορούν να συμμετέχουν όλοι οι ενδιαφερόμενοι πολίτες.

Σχολιάστε

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.