Ξεκίνησαν οι εγγραφές για τα Βίκος Street Relays της Κοζάνης



Τα Βίκος Street Relays συνεχίζουν το πανέμορφο ταξίδι τους σε όλη την Ελλάδα και επόμενος προορισμός είναι το Σάββατο 28 Σεπτεμβρίου το απόγευμα, η κεντρική πλατεία της Κοζάνης.

Ηδη οι εγγραφές άνοιξαν και οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να δηλώσουν συμμετοχή στη διεύθυνση www.relays.gr

Στην Κοζάνη θα ταξιδέψει για να κάνει την παρουσίαση και ο δημοφιλής παρουσιαστής και ραδιοφωνικός παραγωγός Δημήτρης Ουγγαρέζος που αναμένεται να ξεσηκώσει μικρούς και μεγάλους, ενώ μετά το τέλος των αγώνων θα ακολουθήσει συναυλία.

Ο αγώνας της Κοζάνης γίνεται με την πολύτιμη βοήθεια του Συλλόγου Δρομέων Υγείας Κοζάνης και το πρόγραμμα περιέχει τα εξής αγωνίσματα:

§ 5 χιλιόμετρα τρέξιμο (ανδρών, γυναικών – 16 ετών και άνω)

§ 4×1 χιλιόμετρο σκυταλοδρομία (οικογενειακή, ανδρών, γυναικών, μικτή – 10 ετών και άνω)

§ 4×100μ. μικτή παιδική σκυταλοδρομία (γ’ δημοτικού, δ’ δημοτικού, ε’ δημοτικού, στ’ δημοτικού)

§ 4×50μ. μικτή παιδική σκυταλοδρομία (προνήπια, νήπια, α’ δημοτικού, β’ δημοτικού)

Τα Βίκος Street Relays από την αρχή της χρονιάς έχουν περάσει από την Πάτρα, τον Πειραιά, τη Θεσσαλονίκη, τα Ιωάννινα και την Ξάνθη, ενώ μετά την Κοζάνη ακολουθούν η Λάρισα, τα Τρίκαλα και η Λαμία.

Η Βίκος, η κορυφαία ελληνική βιομηχανία νερών και αναψυκτικών, είναι ο Ονομαστικός Χορηγός των Street Relays για έκτη συνεχή χρονιά, ενώ η WATT+VOLT, η κορυφαία ελληνική εταιρεία παροχής ολοκληρωμένων υπηρεσιών ενέργειας, είναι ο Μεγάλος Χορηγός των αγώνων. Επίσημος Χορηγός είναι η Interwetten, ένα από τα σημαντικότερα διεθνή brand names στο χώρο του online gaming, το οποίο συνδυάζει κορυφαία ασφάλεια και αξιοπιστία. Μεγάλοι υποστηρικτές είναι η κορυφαία εταιρεία αθλητικών ειδών Saucony, η νo 1 θερμαντική αναλγητική κρέμα Counterpain, η Arla Protein και τα καταστήματα αθλητικών ειδών Intersport.

Σχολιάστε

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.