Σύσκεψη στον Δήμο Εορδαίας για τα ζητήματα που απασχολούν τις σχολικές μονάδες Πρωτοβάθμιας Εκπαίδευσης



Με τους διευθυντές των δημοτικών σχολείων και νηπιαγωγείων του Δήμου Εορδαίας, παρόντος του δ/ντή Πρωτοβάθμιας Εκπαίδευσης κ. Ιωάννη Γκαμπούρα, συναντήθηκε σήμερα ο Δήμαρχος Παναγιώτης Πλακεντάς. Στην σύσκεψη συμμετείχαν η Αντιδήμαρχος Παιδείας-Εθελοντισμού-Κοινωνικής Μέριμνας Ρούλα Σεβαστού, ο Αντιδήμαρχος Τεχνικών Έργων-Πολεοδομίας-Προγραμματισμού Ευρωπαϊκών Προγραμμάτων Νικόλαος Φουρκιώτης και ο προτεινόμενος από τον Δήμαρχο Πρόεδρος των Σχολικών Επιτροπών Κυριάκος Αντωνιάδης.

Στην συνάντηση, η οποία πραγματοποιήθηκε στην αίθουσα Δημοτικού Συμβουλίου, συζητήθηκαν κυρίως θέματα τα οποία αφορούν την καλύτερη λειτουργία των σχολικών μονάδων Πρωτοβάθμιας Εκπαίδευσης που βρίσκονται στο Δήμο.

Ο Δήμαρχος Εορδαίας υπογράμμισε ότι με αμοιβαία συνεργασία θα επιτευχθεί η συνεχής εύρυθμη λειτουργία όλων των σχολικών μονάδων, ενώ τόνισε ότι η επίλυση των προβλημάτων στα σχολεία αποτελούν πρώτη προτεραιότητα για την νέα δημοτική αρχή.

Σχολιάστε

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.