Τι δεν πρέπει να λείπει από ένα επιτυχημένο cafe



Δεκάδες καφετέριες ανοίγουν και κλείνουν καθημερινά σε όλες τις συνοικίες. Σε μία εποχή που σε κάθε γωνία υπάρχει και ένα καφέ-μπαρ, είναι δύσκολο να κρατηθεί κερδοφόρα μία επιχείρηση.

Δεν χρειάζεται κόπος, αλλά τρόπος για να κρατηθεί ένα μαγαζί γεμάτο από κόσμο! Μερικές αγορές και κάποιες καλές συμβουλές αρκούν για να είναι το café σας κερδοφόρο.

Σερβίρετε καλό καφέ

Είτε είναι ελληνικός στην χόβολη, είτε φραπές, είτε εσπρεσάκι, το χαρμάνι που θα επιλέξετε πρέπει να είναι γευστικό και ποιοτικό. Αν ο καφές σας είναι καλός, τότε οι πελατεία θα είναι σταθερή. Μερικές προσθήκες στον εξοπλισμό σας είναι αρκετές για να αναβαθμίσετε την ποιότητα του καφέ που προσφέρετε σε κάθε ποτήρι.

Βρείτε εδώ την διπλή φραπιέρα Fiorenzato ιταλικής κατασκευής με υψηλές στροφές και πολύ καλά τεχνικά χαρακτηριστικά. Ρωτήστε το εξειδικευμένο προσωπικό της Stock House Center για να φτιάξετε μαζί ολοκληρωμένο τον εξοπλισμό που θα λειτουργεί καθημερινά στο κατάστημά σας. Βρείτε τις καλύτερες φραπιέρες της αγοράς!

Παρέχεται επαγγελματικός εξοπλισμός καινούργιος και μεταχειρισμένος, σε πολύ καλές τιμές.

Κρέπες – βάφλες

Οι κρεπιέρες όπως αυτή της Chef Chaud είναι ότι πρέπει για επαγγελματική χρήση και για να ετοιμάζετε λαχταριστές κρέπες για τους πελάτες σας. Έτσι προετοιμάζονται και οι βάφλες, οι οποίες θα διαφημίσουν ακόμα περισσότερο την επιχείρησή σας. Στην μεγάλη ποικιλία θα βρείτε και βαφλιέρες εξαιρετικής ποιότητας, στο μέγθος και στην τιμή που επιθυμείτε.

Φυσικοί χυμοί

Τον αποχυμωτή πρόκειται να τον χρησιμοποιείτε καθημερινά στον μαγαζί σας, σχεδόν με την ίδια συχνότητα με τις καφετιέρες. Είναι σημαντικό λοιπόν να επιλέξετε μία επαγγελματική συσκευή αποχυμωτή, που σε λίγο χρόνο θα βγάζει μεγάλες ποσότητες μείγματος.

Περισσότερα μπορείτε να βρείτε stockhousecenter.gr, με εύκολες αγορές και σε πολύ καλές τιμές.

Σχολιάστε

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.