Ανόρθωση στήθους: Όλοι οι τρόποι να την πετύχετε – Γράφει η Πλαστικός Χειρουργός Νεκταρία Λαμπρινάκη



Το στήθος είναι ένα από τα πιο θελκτικά μέρη στο σώμα της γυναίκας, το οποίο και αναδεικνύει με μεγάλη αυτοπεποίθηση, όταν είναι πλούσιο και στητό. 

Ωστόσο τα πράγματα δεν είναι πάντα έτσι! Οι περισσότερες γυναίκες βιώνουν προβλήματα με πεσμένο στήθος που έχει προκύψει είτε από την ηλικία, είτε από τα πολλά κιλά. 

Πριν επιλέξετε ανόρθωση στήθους ή αυξητική, δείτε τι μπορείτε να κάνετε:

Δυνατοί θωρακικοί μύες

Οι ασκήσεις με βάρη για τον θώρακα θα τονίσουν το στήθος σας και θα κάνουν το σώμα σας πιο κομψό, φορώντας στράπλες.

Μην πάρετε απότομα βάρος

Ισορροπήστε τη διατροφή σας και χάστε σταδιακά βάρος αν έχετε περιττά κιλά. Αυτό μπορεί να συμβεί με το να ακολουθήσετε ένα πρόγραμμα διατροφής με βάση τις ανάγκες σας.

Μην καπνίζετε

Κόβοντας το κάπνισμα, θα παρατηρήσετε ότι το δέρμα σας θα γίνει πιο ελαστικό.

Ενυδατωθείτε

Όλους τους μήνες του χρόνου, εφαρμόστε ενυδατική σώματος με αιθέρια έλαια και το καλοκαίρι μην κάθεστε πολύ κάτω από τον ήλιο.

Ανόρθωση στήθους

Η ανόρθωση στήθους είναι μία εύκολη επέμβαση και προτείνεται στις γυναίκες που παρατηρούν χαλάρωση και απώλεια όγκου. Η ασθενής, φεύγει την ίδια μέρα από την κλινική και επανέρχεται γρήγορα στην καθημερινότητά της. Για έναν μήνα βάζει ειδικό στηθόδεσμο. Στην εργασία της μπορεί να επιστρέψει μετά από 7 ημέρες, ενώ στις αθλητικές της δραστηριότητες μετά από 20 περίπου μέρες.

Ο πλαστικός χειρουργός εκτός από τις χειρουργικές επεμβάσεις αισθητικής ιατρικής, έχει ειδικευτεί και στην αφαίρεση σπίλων, ύποπτων για κακοήθεια ή σπίλους που πρέπει να αφαιρεθούν για αισθητικούς λόγους. 

Νεκταρία Λαμπρινάκη

Πλαστικός Χειρουργός Αθήνα

drlamprinaki.gr

Σχολιάστε

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.