Τελέστηκε ο αγιασμός στο Μουσικό Σχολείο Σιάτιστας



Η νέα σχολική χρονιά ξεκίνησε στο Μουσικό Σχολείο Σιάτιστας «Κωνσταντίνος & Ελένη Παπανικολάου» με τον Αγιασμό που πραγματοποίησε ο Μητροπολίτης Σισανίου & Σιατίστης κ. κ. Αθανάσιος μαζί με ιερείς της Μητροπόλεως. Στη συνέχεια ο Μητροπολίτης απευθύνθηκε προς τους μαθητές με συμβουλές και παραινέσεις για την αξία της μόρφωσης και της παιδείας στη ζωή του ανθρώπου και ευχήθηκε φώτιση και θεία ευλογία για την επιτέλεση του εκπαιδευτικού έργου. Ακολούθησε ο Διευθυντής του σχολείου κ. Κουτσογιώτας Χρήστος ο οποίος καλωσόρισε όλα τα παιδιά και ειδικά τους καινούριους μαθητές και μαθήτριες της Α΄ Γυμνασίου και τους ευχήθηκε υγεία και καλή πρόοδο στα μαθήματά τους. Στην τελετή παρέστησαν πολλοί γονείς και συγγενείς μαθητών καθώς και μέλη του Διοικητικού Συμβουλίου του Συλλόγου Γονέων και Κηδεμόνων του σχολείου, εκ μέρους των οποίων ο κ. Γκουτζιαμάνης Μιχαήλ απηύθυνε έναν σύντομο ευχετήριο χαιρετισμό στους μαθητές.

Την τελετή τίμησαν με την παρουσία τους ο Αντιδήμαρχος Καθημερινότητας, Υποδομών και Έργων του Δήμου Βοΐου κ. Ώττας Βασίλειος και ο πρόεδρος της ΔΕΥΑΒ κ. Τσιαούσης Ναούμ που έλαβε το λόγο και τόνισε ότι δεν αρκεί το να μορφωνόμαστε αλλά να βοηθάμε στη συνέχεια ανάλογα με τις δυνατότητές μας και το κοινωνικό σύνολο, όπως έπραξαν και συνεχίζουν να το κάνουν οι μεγάλοι ευεργέτες Κωνσταντίνος και Ελένη Παπανικολάου.

Στη συνέχεια οι μαθητές παρέλαβαν τα καινούρια σχολικά τους βιβλία από τους καθηγητές και έλαβαν οδηγίες για την έναρξη της σχολικής τους ζωής από αύριο.

Ο Διευθυντής του σχολείου και ο Σύλλογος Διδασκόντων εύχονται σε όλους τους μαθητές να έχουν μια υπέροχη και ευλογημένη νέα σχολική χρονιά και να προοδεύουν τόσο στις γενικές γνώσεις όσο και στη μουσική.

Υπενθυμίζεται ότι οι μαθητές των τάξεων Β΄, Γ΄ Γυμνασίου και Α΄, Β΄ και Γ΄ Λυκείου που επιθυμούν να φοιτήσουν στο Μουσικό Σχολείο, μπορούν να το κάνουν μέσω της διαδικασίας των κατατακτηρίων εξετάσεων. Αιτήσεις, πληροφορίες και υλικό για τη διαδικασία οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να αποκτούν μέσω του Μουσικού Σχολείου. Τηλέφωνο επικοινωνίας: 2465023461 καθημερινά στις εργάσιμες ημέρες. Email του σχολείου: mail@gym-mous-siatist.koz.sch.gr

Σχολιάστε

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.