Γιατί οι πέργκολες είναι μία μοναδική επιλογή για τον κήπο και τη βεράντα σας



Η σκίαση του χώρου σας είναι πολύ σημαντική παράμετρος για την άνετη διαβίωση σας. Είναι πολύ σημαντικό λοιπόν εκτός από τέντες, να βρείτε και άλλα εναλλακτικά συστήματα, που μπορούν να μεγαλώσουν τις δυνατότητες και τις περιοχές σκίασης. 

Στην εταιρεία Gournopanos σας προσφέρουμε πολλές εναλλακτικές λύσεις για την σκίαση, όπως είναι οι πέργκολες. Γιατί να εγκαταστήσετε τις πέργκολες στον χώρο σας; Όλα τα οφέλη, παρακάτω:

Αισθητική & άνεση

Ο minimal σχεδιασμός της πέργκολας μαζί με την λειτουργική της σύνθεση είναι ένας συνδυασμός χαρακτηριστικών που καλύπτει με σκιά ένα μεγάλο μέρος του κήπου σας. Με αυτόν τον τρόπο αναβαθμίζεται το εξωτερικό περιβάλλον του σπιτιού σας. Επιλέξτε βιοκλιματικές πέργκολες αλουμινίου, οι οποίες λειτουργούν με ενσωματωμένα συστήματα και κρυφά σημεία περιστροφής, χαρίζοντας μοναδική χρηστικότητα.

Προστασία από καιρικά φαινόμενα

Με τις πέργκολες, έχετε την άνεση να κάθεστε κάτω απ’ αυτές, χωρίς να σας επηρεάζει καμία από τις καιρικές συνθήκες. Το υλικό τους είναι εξαιρετικής ποιότητας, ώστε να κάθεστε με άνεση ένα ζεστό μεσημέρι ή μία βροχερή μέρα. Η βιοκλιματική επιτρέπει πληθώρα χαρακτηριστικών.

Δυνατότητα επεκτασιμότητας

Μπορείτε να επιτύχετε διάφορες συνθέσεις, σε οποιαδήποτε στιγμή επιθυμείτε, εξυπηρετώντας τις ανάγκες σας. 

Επιλογή χρώματος

Εκτός από το κλασικό άσπρο, μπορείτε να βρείτε μία πληθώρα χρωμάτων και σχεδιασμών για να καλύψετε έναν ιδιαίτερο χρωματικά χώρο ή να δώσετε τη δική σας πινελιά στο εξωτερικό design. 

Βρείτε στην μεγάλη ποικιλία Gournopanos τέντες και πέργκολες αυτοστηριζόμενες, επιτοίχιες, μονές, διπλές, πολύπλοκες με επιπρόσθετα στοιχεία και λεπτομέρειες που κάνουν τη διαφορά. 

Περισσότερα θα βρείτε για τις Τέντες Γουρνοπάνος, στην επίσημη ιστοσελίδα του ομίλου. Μπορείτε να έρθετε σε επαφή με τους ειδικούς και τηλεφωνικά στο 2109842998.

Σχολιάστε

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.