Επιβίωση στο βουνό: Ανεπανάληπτη εμπειρία… αρκεί να έχετε τα «απαραίτητα»



Υπάρχουν διάφορες αρχές επιβίωσης στο βουνό! Σχεδόν ίδιες τόσο για έναν ορειβάτη όσο και για έναν κυνηγό ή για έναν απλό camper που θέλει να ζήσει την εμπειρία της φύσης. Αν θέλαμε να ξεκινήσουμε από μία αρχή επιβίωσης σίγουρα θα ήταν η τροφή κι έπειτα η κάλυψη. Ξεκινώντας για οποιαδήποτε δραστηριότητα βουνού, είναι απαραίτητο να έχετε μαζί σας ορειβατικά σακίδια, μποτάκια ορειβασίας ή πεζοπορίας και εξοπλισμό φαγητού για παν ενδεχόμενο, μαχαίρια, φακούς κ.τ.λ.

Στην μεγάλη ποικιλία Survival θα βρείτε χιλιάδες κωδικούς προϊόντων που χρειάζεστε για περάσετε ολόκληρες ημέρες και νύχτες στο βουνό, με την υπογραφή κορυφαίων κατασκευαστών. 

Ας ξεκινήσουμε με το σακίδιό σας

Επιλέγετε πάντα από τα ορειβατικά σακίδια, των οποίων η διαμόρφωση είναι ιδανική για να χωράνε μικρά, μεσαία και μεγάλα αντικείμενα με ειδικές θήκες και design που σας επιτρέπει να κινείστε με άνεση.

Τα σακίδια της ΒRANDIT είναι από τα δημοφιλέστερα της αγοράς, σε πολύ καλή τιμή, με πολλές ευκολίες και ανέσεις. Η εσωτερική του φόδρα προστατεύει κάθε εξοπλισμό που έχετε μέσα, ενώ μερικές θήκες έχουν άμεση πρόσβαση με ένα κλιπ. Μπορείτε να επιλέξετε αυτό το ευρύχωρο backpacκ για κάθε δραστηριότητα, όπως είναι η πεζοπορία, άλλες δραστηριότητες ή ακόμα και η επιχειρησιακή χρήση. Βρείτε το από με 1 κλικ σε χακί. 

Παπούτσια ορειβασίας

Τα μποτάκια ορειβασίας, είναι τα πλέον κατάλληλα για κάθε βήμα σας στο βουνό. Η AKU πρωτοστατεί όπως πάντα και σας παρουσιάζει ένα άρβυλο, ελαφρύ και άνετο, που μπορεί να φορεθεί όλες τις εποχές του χρόνου. Η αποκλειστική τεχνολογία AKU ELICA, κατανέμει το φορτίο σε όλα τα μέρη του πέλματος, βοηθώντας στην απορρόφηση κραδασμών. Κατασκευάστηκε για πεζοπορία, όμως μπορεί να χρησιμοποιηθεί για κάθε χρήση, προσφέροντας σταθερότητα και ποιότητα. Online αγορά με έκπτωση από εδώ.

Εξοπλισμός φαγητού 

Στον εξοπλισμό φαγητού χρειάζεστε λίγα και καλά που θα σας δώσουν την άνεση που χρειάζεστε. Από τον κατασκευαστή ΚA-BAR, επιλέξτε το Spork / Knife 3-Pack που είναι συλλεκτικής έκδοσης. Μαζί με αυτό, προμηθευτείτε και ανοξείδωτο θερμός με βιδωτό καπάκι.

Που να κατασκηνώσετε όταν είστε στο βουνό;

Αν βρίσκεστε σε υψόμετρο, καλό είναι να βρείτε ένα πιο χαμηλό μέρος και καλά προφυλαγμένο. Σημαντικό στοιχείο είναι το μέρος να είναι στεγνό. Η άκρη του δάσους είναι ένα καλό σημείο, γιατί από εκεί μπορείτε να παρατηρείτε τι γίνεται. Αν είστε σε πεδιάδα αποφύγετε τις κοίτες ποταμών, γιατί μία βροχή μπορεί να τις πλημμυρίζει.

Αν θέλετε να μάθετε ακόμα περισσότερα, στην μεγάλη ποικιλία του Survival θα βρείτε πολλά βιβλία επιβίωσης στην άγρια φύση αλλά και εγχειρίδια κατάλληλα για τα σώματα ασφαλείας.

Βρείτε όλα τα παραπάνω προϊόντα και άλλα πολλά, μέσα από το ηλεκτρονικό κατάστημα survival.gr.

  • Δωρεάν μεταφορικά άνω των 60€
  • Αυθημερόν αποστολές για αγορές που πραγματοποιούνται μέχρι τις 12.00

Τηλέφωνο επικοινωνίας : 210 8011763

Σχολιάστε

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.