Μαγιό, σαγιονάρα, t-shirt 3GUYS – Έτσι θα πας παραλία φέτος



Σε κάποια από τις χιλιάδες παραλίες της χώρας μας θα βρεθείτε κι εσείς φέτος! Περιμένετε πως και πως τις διακοπές και πριν την μεγάλη μέρα αποφασίσατε ότι χρειάζεστε καινούργιο μαγιό και σαγιονάρες; Οι 3GUYS σας έχουν τη λύση. Η μεγάλη τους ποικιλία σε μαγιό σορτς και βερμούδες και άλλα ανδρικά ρούχα σε μεγάλες προσφορές θα σας ντύσει έτοιμους για παραλία, για θαλάσσια σπορ και για περιπέτειες στην άμμο ή την πισίνα.

Ξεκινήστε με μαγιό

Μαγιό HELLO SUMMER σε υπέροχη απόχρωση από την νέα συλλογή 3GUYS. Το ψηφιακό τύπωμα αποτελείται από γυαλιά ηλίου, μικροσκοπικά φλαμίνγκο και φρούτα! Αυξομειώνει με κορδόνι και διαθέτει από 100% νάιλον. 

Αν είστε φίλος των βερμούδων, το μαγιό BLACK FLOWER που θα βρείτε στο νούμερό σας, είναι ένα από τα πιο άνετα και δημοφιλή ανδρικά μαγιό, που σας κρατάει στυλάτους αλλά και άνετους αν κάνετε σερφ ή ασκείστε στην παραλία! 

Οι απόλυτες σαγιονάρες για το καλοκαίρι

Από την DUPE, σε τυρκουάζ, με φοίνικες….Αυτές είναι οι σαγιονάρες που θυμίζουν αποκλειστικά νησί και σμαραγδένιες παραλίες. Βρείτε εύκολα και γρήγορα τις ανδρικές σαγιονάρες από καουτσούκ σε δύο εντυπωσιακές αποχρώσεις. 

T-shirt αποκλειστικά για παραλία

Ανδρικό κοντομάνικο μπλουζάκι με print SURF DOG που είναι αναμενόμενο να το επιλέξετε αποκλειστικά για την εμφάνισή σας στην παραλία και το beach bar! Βρείτε το κοντομάνικο από εδώ, σε μεγάλη προσφορά και δύο αποχρώσεις.

Οι online αγορές από 3GUYS συμφέρουν! Δωρεάν μεταφορικά για αγορές άνω των 15€ και άμεση αποστολή στην πόρτα σας σε 1-3 εργάσιμες ημέρες. Τηλεφωνικές παραγγελίες: 210 2846440.

Ξεκινήστε τις αγορές σας στο 3GUYS.

Σχολιάστε

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.