Επιτυχημένος και φέτος ο 3ος Αγώνας ανωμάλου δρόμου Λευκοπηγής – Δείτε φωτογραφίες



Πραγματοποιήθηκε με επιτυχία και φέτος από την Εθελοντική ομάδα Λευκοπηγής ΕΟΛ Συνείδηση ο 3ος Αγώνας ανωμάλου δρόμου Λευκοπηγής το πρωί του Σαββάτου 7 Σεπτεμβρίου 2019.

Τα αποτελέσματα στα 16χλμ. αντρών:

1ος Άγγελος Φραγκούλης με χρόνο 1.06.50
2ος Νίκος Ρέπας με 1.09.25
3ος Αθανάσιος Σκόρδας με 1.17.33

Γυναικών:

1η Στέφη Ορφανίδου με 1.26.06
2η Ευδοξία Παπατραιανού με 1.28.53
3η Βασιλική Διαμαντοπούλου με 1.39.58

Δείτε τις φωτογραφίες της ΕΟΛ Συνείδησης:

 

[ngg src=”galleries” ids=”1109″ display=”basic_thumbnail”] 

Η εθελοντική ομάδα Λευκοπηγής θέλει να ευχαριστήσει,

Όλους τους αθλητές αθλήτριες που συμμετείχαν στον τρίτο αγώνα ορεινού τρεξίματος. Ελπίζουμε να φανήκαμε αντάξιοι των προσδοκιών σας στην φετινή διοργάνωση, να απολαύσετε τις διαδρομές, την φύση, το πανέμορφο χωριό μας και ελπίζουμε να σας ξαναδούμε και του χρόνου.

Ευχαριστούμε την Περιφέρεια Δυτικής Μακεδονίας και ιδιαίτερα τους δύο ανθρώπους τον πρώην Περιφερειάρχη Θόδωρο Καρυπίδη και πρώην Αντ/ρχη οικονομικών Ηλία Κάτανα γιατί χωρίς αυτούς ο αγώνας δεν θα υπήρχε.

Ευχαριστούμε την αστυνομία και την τροχαία Κοζάνης για την ορθή διαχείριση της κυκλοφορίας στο χωριό της Λευκοπηγής.

Ευχαριστούμε όλες τις επιχειρήσεις που συμμετείχαν σαν σπόνσορες στον αγώνα και όσες επιχειρήσεις από το χωριό της Λευκοπηγής συμμετείχαν με τις προσφορές τους στη διοργάνωση.

Ευχαριστούμε τους συλλόγους για την βοήθειά τους στη διοργάνωση και στη στελέχωση όλων των σταθμών στο βουνό κατά τη διάρκεια του αγώνα.ΕΡΑΔΥΜ κ ΣΥΡΑΚΟΖ.
Επίσης το ΕΚΑΒ και τον καρδιολόγο Παύλο Ροδίτη που είναι πάντα δίπλα μας,όπως και τον καρδιολόγο Χάρη Τσιβικίδη

Ένα μεγάλο ευχαριστώ στον εθελοντή μας Νίκο Κερασιώτη , η βοήθεια με την μηχανή του ήταν καταλυτική για την ομαλή διεξαγωγή του αγώνα και κάθε χρόνο αποδεικνύεται ότι χωρίς το στοιχείο του εθελοντισμού είναι αδύνατον να διεξαχθεί καμία διοργάνωση.

Ευχαριστούμε όλους τους επαγγελματίες και ερασιτέχνες φωτογράφους που εθελοντικά και σε αυτήν την περίπτωση καλύψανε σε υπερθετικό βαθμό τον αγώνα.
Ευχαριστούμε την Τ.Κ Λευκοπηγής για την στήριξη,τον σύλλογο ΕΜΑΣ Μ.ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΣ για την συνδιοργάνωση και φυσικά τον ΣΔΥ Κοζάνης για την πολύτιμη βοήθειά τους.

Τέλος θέλουμε να ευχαριστήσουμε τους εθελοντές μας που έδωσαν την ψυχή τους για τον καθαρισμό και την σηματοδότηση των μονοπατιών, χωρίς και τη δικιά τους βοήθεια η η διεξαγωγή του αγώνα θα ήταν αδύνατη. Ελπίζουμε του χρόνου και κάθε χρονιά να είμαστε όλο και Καλύτεροι!!!

Σχολιάστε

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.