Ο 3ος Ημιορεινός Αγώνας της Λευκοπηγής το Σάββατο 7 Σεπτεμβρίου



Η Εθελοντικη ομαδα Λευκοπηγης ΕΟΛ Συνειδηση ,σε συνεργασια με την Περιφερεια Δυτικης Μακεδονιας,την πολύτιμη στήριξη ΣΔΥ Κοζανης , την Τ.Κ Λευκοπηγης, τον ΕΜΑΣ Μ.Αλέξανδρος,τους συλλόγους Γονέων κ κηδεμόνων του γυμνασίου,δημοτικού, νηπιαγωγίου, διοργανώνει τον 3ο Αγωνα ανωμάλου δρόμου το Σάββατο 7 Σεπτεμβρίου 2019.Ο αγώνας θα περιλαμβάνει…

1. 15-18 χλμ ΑΝΩΜΑΛΟΥ ΔΡΟΜΟΥ
2. 5 χλμ ΔΥΝΑΜΙΚΟΥ ΒΑΔΗΝ μη αγωνιστικος
3. 1,2 χλμ ΠΑΙΔΙΚΟ

ΠΕΡΙΓΡΑΦΗ ΑΓΩΝΩΝ
Αφετηρια και τερματισμος η κεντρικη πλατεια του χωριου,μπροστα απο τον υπεραιωνοβιο πλατανο.

Ο Αγωνας των 15-18 χλμ περιλαμβανει χωματινο ομαλο δρομο και ελαχιστη ασφαλτο χωρις τεχνικες δυσκολιες.Απευθυνεται σε δρομεις μεσης και ανωτερης εμπειριας.

Το δυναμικο βαδισμα των 5 χλμ απευθυνεται σε αρχαριους πεζοπορους- μαθητες ανεξαρτητου ηλικιας και ειναι μη αγωνιστικος.
Ο παιδικος αγωνας 1,2 χλμ περιλαμβανει ηπια διαδρομη και απευθυνεται σε παιδια ηλικιας 4-12 ετων.

ΩΡΑ ΕΚΚΙΝΗΣΗΣ
9.00 ΠΜ τα 15 χλμ
9.15.ΠΜ τα 5 χλμ
9.30 ΠΜ το 1,2 χλμ
Οι αθλητες θα πρεπει να βρισκονται στην πλατεια του χωριου μια ωρα πριν την εναρξη για να παραλαβουν τους αριθμους τους και να υπογραψουν την υπευθυνη δηλωση συμμετοχης.Παρακαλουμε για την γρηγορη εξυπηρετηση των αθλητων, να στειλετε τα στοιχεια σας στο mail,facebook η τηλεφωνικα,ωστε οι υπευθυνες δηλωσεις να ειναι ετοιμες προς υπογραφη.
Τηλ 6989948833
Email evasirmpou@gmail.com

ΔΙΚΑΙΩΜΑ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗΣ
Ολοι ανεξαρτητου ηλικιας αθλητες κ δρομεις,οι οποιοι θα υπογραψουν μια υπευθυνη δηλωση οτι τρεχουν με δικη τους ευθυνη.Οι ανηλικοι με ευθυνη των γονεων τους.
Για την ασφαλεια των δρομεων και αθλητων,στο χωρο θα υπαρχει γιατρος κ ασθενοφορο.

Ολοι θα παραλαβουν μεταλλιο και θα βραβευθουν με κυπελλα οι 3 πρωτοι αντρες κ γυναικες .Στον παιδικο αγωνα οι τρεις πρωτοι.

ΣΤΑΘΜΟΙ ΤΡΟΦΟΔΟΣΙΑΣ
Στα 15 χλμ θα ειναι 3 σταθμοι ανα 5 χλμ περιπου,οπου θα ειναι εφοδιασμενοι με νερο,ισοτονικα,σταφιδες,κρακερακια,μπανανες..
Στην πλατεια θα υπαρχει μπουφε με φαγητο για ολους τους αθλητες,προσφορα των χορηγων μας.

Στο χωρο της διαδρομης θα υπαρχουν ατομα που θα χρονομετρουν.
Δηλωσεις συμμετοχης μεχρι το Σαββατο 7 Σεπτεμβριου 2019 μία ώρα πρίν τους αγώνες
Η συμμετοχη ειναι δωρεαν.

ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ
facebook Εθελοντικη ομαδα Λευκοπηγης Εολ Συνειδηση

Η Τ.Κ Λευκοπηγης βρισκεται στο 8ο χλμ Κοζανης- Αιανης.
Ειναι χωριο του Δημου Κοζανης.Στην πλατεια σημαντικο συμβολο αποτελει ο υπεραιωνοβιος πλατανος που ανακηρυχθηκε σε διατηρητεο Μνημειο της Φυσης.
Ο επιβλητικος πλατανος 36 μετρων εχει ιστορια τουλαχιστον 350 χρονων και ειναι ο μεγαλυτερος στα Βαλκανια.

Σας περιμενουμε και πανω απο ολα διασκεδαστε το.Ειναι δυσκολο αλλα οι αγωνες τρεξίματος ειναι η πιο φυσικη μορφη αγωνιστικης αναμετρησης.Ξαναγινομαστε παιδια καθως τρεχουμε μεσα στο δασος και γινομαστε ενα με τη φυση.
Ειναι ωρα παιχνιδιου κ αυτο καλουμαστε να κανουμε…

ΟΙ ΔΙΟΡΓΑΝΩΤΕΣ ΕΟΛ ΣΥΝΕΙΔΗΣΗ

Σχολιάστε

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.