Αυτοί είναι οι νέοι Αντιδήμαρχοι και Εντεταλμένοι Σύμβουλοι στον Δήμο Σερβίων



Με την υπ. αριθ. 1/2019 απόφαση του Δημάρχου Σερβίων η οποία δημοσιεύτηκε στη ΔΙΑΥΓΕΙΑ με ΑΔΑ: 6ΒΔΚ46ΜΓΗ5-5ΧΠ ορίστηκαν οι Αντιδήμαρχοι στο Δήμο Σερβίων για την περίοδο από 01/09/2019 έως 06/11/2021. Οι Αντιδήμαρχοι που ορίστηκαν με τις αρμοδιότητές τους είναι οι ακόλουθοι:

ΚΑΚΑΦΙΚΑΣ ΑΝΑΣΤΑΣΙΟΣ, με καθ’ ύλην αρμοδιότητες στα Οικονομικά Θέματα και κατά τόπον αρμοδιότητες στην Κοινότητα Πλατανορρεύματος.

ΠΟΝΤΙΚΗΣ ΧΡΗΣΤΟΣ, με καθ’ ύλην αρμοδιότητες στην Υποστήριξη της Καθημερινότητας και κατά τόπον αρμοδιότητες στις Κοινότητες Σερβίων, Αυλών, Γουλών και Κρανιδίων .

ΒΗΤΟΠΟΥΛΟΣ ΘΩΜΑΣ, με κατά τόπον αρμοδιότητες στις Δημοτικές Ενότητες Καμβουνίων και Λιβαδερού.

ΖΑΚΗΣ ΔΗΜΗΤΡΙΟΣ με καθ’ ύλην αρμοδιότητες σε θέματα Τεχνικών Έργων και θέματα Υπηρεσίας Δόμησης.

Με την ίδια απόφαση, ορίστηκαν και οι κάτωθι εντεταλμένοι σύμβουλοι με τις εξής αρμοδιότητες

ΑΓΟΡΑΣΤΟΣ ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ, υπεύθυνος για τα οχήματα του Δήμου και για ζητήματα που προκύπτουν στις κοινότητες Λιβαδερού, Μεταξά, Τριγωνικού και Πολυρράχου

ΓΚΑΜΠΟΥΡΑ ΑΘΗΝΑ, υπεύθυνη για θέματα προβολής και τουρισμού, πολιτιστικών, αλιείας και λίμνης Πολυφύτου και για ζητήματα που προκύπτουν στις κοινότητες Ιμέρων, Νεράιδας, Βαθυλάκκου, Ροδίτη Μεσιανής και Λευκάρων

Σχολιάστε

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.