Το νέο Προεδρείο και τα μέλη των επιτροπών στο Δήμο Σερβίων



O Νίκος Μπουκουβάλας από την διοικούσα παράταξη, εξελέγη πρόεδρος του Δημοτικού Συμβουλίου Σερβίων κατά την διάρκεια της ειδικής συνεδρίασης για την εκλογή του προεδρείου και των μελών της Οικονομικής Επιτροπής και της Επιτροπής Ποιότητας Ζωής στο Δήμο Σερβίων. Αντιπρόεδρος ο Γιώργος Μπάκανος από την μείζονα αντιπολίτευση και ο Κώστας Πεχλιβανίδης από την ελάσσονα αντιπολίτευση της παράταξης. Οι εκλεγμένοι στο νέο Προεδρείο έλαβαν 24 ψήφους επί συνόλου παρόντων 26 και λευκό από τα μέλη της Λαϊκής Συσπείρωσης.

Ακολούθησαν οι ψηφοφορίες για την εκλογή των μελών της Οικονομικής Επιτροπής και της Επιτροπής Ποιότητας Ζωής, που σύμφωνα με τον νέο κανονισμό θα είναι επταμελείς.

Για την οικονομική επιτροπή εξελέγησαν οι: Βασίλης Αγοραστός , Γκαμπούρα Νανά, Βασίλης Κωνσταντόπουλος, Ρίτσα Σπυρίδου, Για την επιτροπή ποιότητας ζωής εκλέχθηκαν ο Κώστας Δήμου , η Έφη Παπαδοπούλου – Μοσχοπούλου ο Γιώργος Παναγιωτούλας , και ο Νίκος Φαρμάκης.

ΕΡΤ ΚΟΖΑΝΗΣ: Σύνταξη- Δέσποινα Αμαραντίδου

Δείτε το βίντεο του Live-Avles.tv από την εκλογή του νεου Προέδρου Δ.Σ Σερβίων στην 1η Συνεδρίαση Δ.Σ και την ομιλία του:

Σχολιάστε

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.