Στοίχημα: Καιρός να γονατίσουν οι «φούριας ρόχας»



Την τελευταία δεκαετία κι ίσως κάτι περισσότερο η Ελλάδα συγκαταλέγεται στις κορυφαίες δυνάμεις του παγκόσμιου μπάσκετ, αν και οι διακρίσεις έχουν γίνει είδος προς εξαφάνιση.

Η χώρα που μας έχει πληγώσει περισσότερο απ’όλες είναι καλώς ή κακώς η αντιπαθητική Ισπανία. Με παίκτες σαν τους Πάου Γκασόλ, Μαρκ Γκασόλ, Χουάν Κάρλος Ναβάρο και Ρούντι Φερναντεθ, οι «φούριας ρόχας», όπου μας πέτυχαν, μας πλήγωσαν ανεπανόρθωτα. Το 2006 μας έκαναν σκόνη και θρύψαλα στον τελικό του Μουντομπάσκετ του 2006. Ένα χρόνο αργότερα μας έφραξαν το δρόμο προς τον τελικό του Eurobasket (όλοι θυμόμαστε το χειρουργείο στον ημιτελικό), ενώ και στις επόμενες διοργανώσεις τους κερδίσαμε μόνο το 2013 τη Σλοβενία. Μας έχουν πάρει τον αέρα κι αυτό δεν επιδέχεται αμφιβήτησης. Δεν νομίζετε πως ήρθε η ώρα να πάρουμε λίγο το αίμα μας πίσω;

Η Ελλάδα έχει καλύτερη ομάδα και οφείλει να πάει καλύτερα στο τουρνουά από τους Ισπανούς, που είναι και λίγο γερασμένοι. Είναι πιο διψασμένη, έχει τον MVP στο ρόστερ της και με τον Σλούκα στις επάλξεις είναι από τις κορυφαίες ομάδες του τουρνουά. Στο head to head με την ομάδα του 34χρονου Μ. Γκασόλ η «γαλανόλευκη» κερδίζει στα σημεία, καθώς η «ανατολή» πολλών παικτών του Σέρτζιο Σκαριόλο, έχει τελειώσει ανεπιστρεπτί. Τ0 1,87 της Novibet δεν είναι καθόλου κακή απόδοση, για επικράτηση της εθνικής μας ομάδας στo συγκεκριμένο ματς απ.

Κάτι άλλο που μας ιντριγκάρει πολύ είναι ο νικητής του γκρουπ Β’. Εκεί θα γίνει μεγάλη μάχη ανάμεσα στις Αργεντινή και Ρωσία. Η «μπιανκοσελέστε» δεν έχει Τζινόμπιλι, όμως το γεγονός πως υπάρχουν στο ίδιο ρόστερ Καμπάτσο, Βιλντόζα, Ντεκ και Σκόλα, την κάνει πολύ επικίνδυνη. Αντίθετα η ομάδα του Μπαζάρεβιτς χωρίς τους Σβεντ και Μοζγκόφ, χάνει σε προσωπικότητες, όμως η φιλική νίκη επί της Ισπανιας ανέβασε την ψυχολογία όλων.

Μπορεί ο Καράσεφ να κουβαλήσει τη χώρα του στην κορυφή του ομίλου της; Ο γκαρντ της Ζενίτ θα δεχθεί πολλή πίεση από δύο ίσως και τρεις αντιπάλους και τον βλέπουμε να λυγίζει. Η Αργεντινή δεν έχει απουσίες, έχει φιλοδοξίες που φτάνουν μέχρι την οχτάδα, ενώ ο «αειθαλής» Σκόλα θα δηλώνει παρών εντός κι εκτός παρκέ. O 39χρονος ψηλός κάνει μαγικές εμφανίσεις και δεν είναι τυχαίο, που βάζει εικοσάρες στα παιχνίδια.

Το ποντάρισμα για την πρωτιά του ομίλου αξίζει να το ρισκάρουμε στο 1,92 της Betshop για την Αργεντινή, ενώ κρατείστε κάτι σαν tip. H Νιγηρία θα κάνει ζημιές στον όμιλο και όποιος επιθυμεί, ας ρίξει λίγα χρήματα πάνω στην παρέα των Έκπε Ούντο και Αλ Φαρούκ Αμίνου, ώστε να κόψουν πρώτοι το νήμα του γκρουπ. Το 3,55 νομίζω δεν αφήνει κανέναν αδιάφορο…

Μακροχρόνια στοιχήματα

Ισπανία-Ελλάδα  head to head Ελλάδα (1,87) επί 7 μονάδες 

Αργεντινή πρώτη στον δεύτερο όμιλο (1,92) επί 7 μονάδες  

Αρχική Κάβα: 500 μονάδες

Ανοιχτά Στοιχήματα: 36 μονάδες

Σημερινό ποντάρισμα: 14 μονάδες

Το Παγκόσμιο Κύπελλο Μπάσκετ της Κίνας πλησιάζει και στο BetMarket.gr θα βρείτε πολλές ενότητες για την διοργάνωση όπως τις αποδόσεις  των αγώνων, το τηλεοπτικό πρόγραμμα, τους ομίλους αλλά και τις διασταυρώσεις Μουντομπάσκετ 2019 από την φάση των 8 μέχρι και τον τελικό. Επιπλέον, μπορείτε να διαβάσετε πολλά και ενδιαφέροντα αφιερώματα στις ομάδες αλλά και προγνωστικά κατά την διάρκεια της διοργάνωσης.

Σχολιάστε

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.