Ο Κικίλιας απέσυρε τον Γιώργο Τοπαλίδη από Διοικητή της 3ης ΥΠΕ – Δεν διαθέτει το διδακτορικό που δήλωσε στο βιογραφικό που κατέθεσε

Ο κος Κικίλιας έπαυσε τον Γιώργο Τοπαλίδη από τη θέση του προτεινόμενου διοικητή της 3ης ΥΠΕ Κεντρικής Μακεδονίας, εξαιτίας του ότι δεν διαθέτει το διδακτορικό που δήλωσε στο βιογραφικό που κατέθεσε στο υπουργείο Υγείας.

Η ανακοίνωση του υπουργείου αναφέρει :

«Στη διαδικασία ελέγχου των τίτλων σπουδών των προτεινόμενων για τις θέσεις των Διοικητών των Υγειονομικών Περιφερειών, ώστε να κατατεθούν στην αρμόδια Επιτροπή Κοινωνικών Υποθέσεων της Βουλής, διαπιστώθηκε ότι ένας εξ’ αυτών δεν διαθέτει το διδακτορικό δίπλωμα που δήλωσε στο βιογραφικό που κατέθεσε στο Υπουργείο Υγείας.

Παρότι ο συγκεκριμένος τίτλος σπουδών δεν αποτελεί προαπαιτούμενο της κάλυψης της θέσης, ο Υπουργός Υγείας Βασίλης Κικίλιας παύει τον κ. Γεώργιο Τοπαλίδη από τη θέση του προτεινόμενου Διοικητή της 3ης ΥΠΕ».

Πηγή: Onmed.gr

4 σχόλια στο άρθρο “Ο Κικίλιας απέσυρε τον Γιώργο Τοπαλίδη από Διοικητή της 3ης ΥΠΕ – Δεν διαθέτει το διδακτορικό που δήλωσε στο βιογραφικό που κατέθεσε

  1. τουλάχιστον να προσέξουν στο θέμα του διοικητή του Νοσοκομείου. ακούγονται κάτι τρελλά …….

    1. Καλά κάνουν και ελέγχουν. Τελείωσαν οι εποχές που καθόσουν σε θέσεις ευθύνης λόγω βύσματος και χωρίς πτυχία.

  2. Δεν μου κάνει καμία απολύτως εντύπωση για τον εν λόγω Κύριο,να παίρνουν και οι άλλοι σειρά από αυτούς τους δήθεν εθνοπατερες..

Σχολιάστε

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.