Τι ισχυρίζεται ο αποπεμφθείς Διοικητής της 3ης ΥΠΕ Γιώργος Τοπαλίδης



«Δεν κατέθεσα τίποτε ψευδές» απαντά ο αποπεμφθείς Διοικητής της Υγειονομικής Περιφέρειας

Ότι δεν κατέθεσε τίποτα ψευδές στο βιογραφικό του υποστηρίζει ο Γιώργος Τοπαλίδης, που αποπέμφθηκε από τον υπουργό Υγείας, Βασίλη Κικίλια, σήμερα. «Δεν κατέθεσα κανένα πλαστό πτυχίο για τη θέση του Διοικητή της 3ης Υγειονομικής Περιφέρειας (ΥΠΕ)» δηλώνει χαρακτηριστικά, στο ethnos.gr ο Γιώργος Τοπαλίδης.

Όπως εξηγεί: «Δεν είχα καταθέσει κανένα πλαστό πτυχίο και ούτε παρουσίασα κάτι ψευδές. Μάλιστα στα έγγραφα που κατέθεσα, τους εξουσιοδότησα να αναζητήσουν και τα πτυχία μου. Άλλωστε ανήκω στο επιστημονικό διδακτικό προσωπικό του Πανεπιστημίου Δυτικής Μακεδονίας και εκεί προαπαιτούμενο είναι το μεταπτυχιακό. Εγώ είχα στείλει μόνο το πτυχίο μου από τα ΤΕΙ που απαιτούνταν και το βιογραφικό όπως σας είπα μόνο περιγραφικά. Μάλιστα, έλεγα χαρακτηριστικά ότι έχω κάνει σπουδές στις Διεθνείς Σχέσεις».

Πηγή: lifo.gr

3 σχόλια στο άρθρο “Τι ισχυρίζεται ο αποπεμφθείς Διοικητής της 3ης ΥΠΕ Γιώργος Τοπαλίδης

  1. Γκάφα, παιδί μου, γκάφα! Έπρεπε να μπει στην Ιατρική με τα μόρια του μπάσκετ, σαν τον λάκη ευκοίλια, και θα γινόταν υπουργός στην κυβέρνηση της αλητεί.., ε, με συγχωρείτε, της αριστείας ήθελα να πώ.

  2. Σε όλους, εδώ και τρία χρόνια, έλεγες πως έχεις διδακτορικό, όχι απλά μεταπτυχιακό, τι έγινε; Είναι μικρός ο τόπος, γνωριζόμαστε.

Σχολιάστε

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.