Συγχαρητήριο της Βουλευτή ΣΥΡΙΖΑ Κοζάνης Καλλιόπης Βέττα προς τον νεοεκλεγέντα Πρύτανη του Πανεπιστημίου Δυτικής Μακεδονίας Θεόδωρο ΘεοδουλίδηΑξιότιμε κ. Θεοδουλίδη,

Σας εκφράζω τα θερμά μου συγχαρητήρια για την εκλογή σας στη θέση του Πρύτανη του Πανεπιστημίου Δυτικής Μακεδονίας, όπως επίσης τα συγχαρητήρια μου για την αντίστοιχη εκλογή των Αντιπρυτάνεων κ.κ. Ιορδανίδη Γεώργιου, Μαρόπουλου Στέργιου, Σαριαννίδη Νικόλαου και της κ. Σπύρτου Άννας.

Σας εύχομαι να συμβάλλετε καθοριστικά ώστε το Πανεπιστήμιο, σε συνεργασία με τους φορείς της Δυτικής Μακεδονίας, να αξιοποιήσει τις εκπαιδευτικές, ερευνητικές και αναπτυξιακές δυνατότητες του.
Θεωρώ απολύτως βέβαιο ότι, μέσα από τις πρωτοβουλίες σας, θα ενισχύσετε τις διεθνείς συνεργασίες και τις καινοτόμες δράσεις που τα προηγούμενα χρόνια έκαναν γνωστό το Πανεπιστήμιο Δυτικής Μακεδονίας. Η θεσμική αναβάθμιση των Πανεπιστημίων και των επαγγελματικών δικαιωμάτων των αποφοίτων τους, όπως κατοχυρώθηκαν τον Απρίλιο του παρόντος έτους, αποτελεί εχέγγυο για την περαιτέρω αναβάθμιση του ακαδημαϊκού περιβάλλοντος, τόσο ευρύτερα όσο και ειδικότερα στη Δυτική Μακεδονία.

Θα είμαι δίπλα σας να συμβάλλω με όλες μου τις δυνάμεις στο έργο που έχετε αναλάβει.

Καλή επιτυχία!

Με εκτίμηση,

Καλλιόπη Βέττα
Βουλευτής Κοζάνης

Σχολιάστε

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.