Συγχαρητήρια μηνύματα στους επιτυχόντες μαθητές των Πανελλαδικών



Μήνυμα Σπάρτακου για την ανακοίνωση των βάσεων

Οι επιτυχόντες έγιναν φοιτητές – Συγχαρητήρια σε όλα τα παιδιά

Την οριστική διανομή των «εισιτηρίων» που οδηγούν στον τελικό προορισμό έτσι όπως αυτός δρομολογήθηκε μέσα από τη διαδικασία των Πανελλαδικών εξετάσεων, σηματοδοτεί η σημερινή ανακοίνωση των βάσεων εισαγωγής στα ΑΕΙ και ΤΕΙ της χώρας.

Οι συμμετέχοντες στις Πανελλήνιες, με την ανακοίνωση των βαθμολογιών έγιναν επιτυχόντες και τώρα πλέον (με την ανακοίνωση των βάσεων) γίνονται, επισήμως, φοιτητές.

Η αγωνία έλαβε τέλος και αντικαταστάθηκε από χαμόγελα και ικανοποίηση που ελήφθη μετά από κόπους και σοβαρή προσπάθεια.

Σε όλα τα παιδιά, σε όλους τους νέους φοιτητές και ακόμα περισσότερο στα παιδιά των εργαζομένων του Ομίλου ΔΕΗ, ευχόμαστε καλή αρχή και δυναμική συνέχεια.

Ευελπιστούμε ότι σε αυτό το ταξίδι όλοι οι επιβάτες θα ταξιδέψουν «πρώτη θέση» δημιουργώντας προοπτικές για λαμπρά μελλοντικά πεδία και επιτυχή σταδιοδρομία.


Συγχαρητήρια στους επιτυχόντες φοιτητές του Μουσικού Σχολείου Σιάτιστας – «Περιμένοντας τους επόμενους»

Ο Διευθυντής και οι καθηγητές του Μουσικού Σχολείου Σιάτιστας συγχαίρουν θερμά τους μαθητές και τις μαθήτριες καθώς και τους/τις αποφοίτους που εισάγονται στις παρακάτω Πανεπιστημιακές Σχολές για το ακαδημαϊκό έτος 2019-2020:

Σχολή Επιτυχίας Ίδρυμα
ΘΕΟΛΟΓΙΑΣ (ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ) ΑΠΘ
ΛΟΓΟΘΕΡΑΠΕΙΑΣ (ΙΩΑΝΝΙΝΑ) ΠΑΝ. ΙΩΑΝΝΙΝΩΝ
ΦΙΛΟΣΟΦΙΑΣ (ΙΩΑΝΝΙΝΑ) ΠΑΝ. ΙΩΑΝΝΙΝΩΝ
ΜΟΥΣΙΚΩΝ ΣΠΟΥΔΩΝ (ΑΡΤΑ) ΠΑΝ. ΙΩΑΝΝΙΝΩΝ
ΙΣΤΟΡΙΑΣ ΚΑΙ ΑΡΧΑΙΟΛΟΓΙΑΣ (ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ) ΑΠΘ
ΠΟΛΙΤΙΚΗΣ ΕΠΙΣΤΗΜΗΣ ΚΑΙ ΔΙΕΘΝΩΝ ΣΧΕΣΕΩΝ (ΚΟΡΙΝΘΟΣ) ΠΑΝ. ΠΕΛ/ΝΗΣΟΥ
ΑΓΓΛΙΚΗΣ ΓΛΩΣΣΑΣ ΚΑΙ ΦΙΛΟΛΟΓΙΑΣ (ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ) ΑΠΘ
ΜΟΥΣΙΚΩΝ ΣΠΟΥΔΩΝ (ΑΡΤΑ) ΠΑΝ. ΙΩΑΝΝΙΝΩΝ
ΦΙΛΟΣΟΦΙΑΣ ΚΑΙ ΠΑΙΔΑΓΩΓΙΚΗΣ (ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ) ΑΠΘ
ΜΟΥΣΙΚΗΣ ΕΠΙΣΤΗΜΗΣ ΚΑΙ ΤΕΧΝΗΣ (ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ) ΠΑΝ. ΜΑΚΕΔ.
ΜΟΥΣΙΚΩΝ ΣΠΟΥΔΩΝ (ΚΕΡΚΥΡΑ) ΙΟΝΙΟ ΠΑΝ/ΜΙΟ
ΦΥΣΙΚΗΣ (ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ) ΑΠΘ
ΠΕΡΙΒΑΛΛΟΝΤΟΣ (ΛΑΡΙΣΑ) ΠΑΝ. ΘΕΣΣΑΛΙΑΣ
ΔΑΣΟΛΟΓΙΑΣ, ΕΠΙΣΤΗΜΩΝ ΞΥΛΟΥ ΚΑΙ ΣΧΕΔΙΑΣΜΟΥ (ΚΑΡΔΙΤΣΑ) ΠΑΝ. ΘΕΣΣΑΛΙΑΣ
ΔΙΟΙΚΗΣΗΣ ΟΡΓΑΝΙΣΜΩΝ, ΜΑΡΚΕΤΙΝΓΚ ΚΑΙ ΤΟΥΡΙΣΜΟΥ (ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ) ΔΙ.ΠΑ.Ε.
ΕΣΩΤΕΡΙΚΗΣ ΑΡΧΙΤΕΚΤΟΝΙΚΗΣ (ΣΕΡΡΕΣ) ΔΙ.ΠΑ.Ε.
ΜΟΥΣΙΚΩΝ ΣΠΟΥΔΩΝ (ΑΡΤΑ) ΠΑΝ. ΙΩΑΝΝΙΝΩΝ
ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΚΗΣ ΚΑΙ ΔΙΑΣΥΝΟΡΙΑΚΗΣ ΑΝΑΠΤΥΞΗΣ (ΚΟΖΑΝΗ) ΠΑΝ. ΔΥΤ. ΜΑΚ.
ΝΟΣΗΛΕΥΤΙΚΗΣ (ΗΡΑΚΛΕΙΟ) ΕΛ.ΜΕ.ΠΑ.
ΜΟΥΣΙΚΩΝ ΣΠΟΥΔΩΝ (ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ) ΑΠΘ
ΘΕΟΛΟΓΙΑΣ (ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ) ΑΠΘ
ΑΡΧΕΙΟΝΟΜΙΑΣ, ΒΙΒΛΙΟΘΗΚΟΝΟΜΙΑΣ ΚΑΙ ΜΟΥΣΕΙΟΛΟΓΙΑΣ (ΚΕΡΚΥΡΑ) ΙΟΝΙΟ ΠΑΝ/ΜΙΟ

Η χαρά μας είναι μεγάλη γιατί πέρασε η συντριπτική πλειοψηφία των υποψηφίων και μάλιστα σε σχολές που οι περισσότεροι επιθυμούσαν. Τους ευχόμαστε καλές σπουδές και να αξιοποιούν πάντα τις ευκαιρίες που τους παρουσιάζονται.

Αυτοί οι απόφοιτοι είναι μόνο λίγοι από τους εκατοντάδες που όλα αυτά τα χρόνια της λειτουργίας του Μουσικού Σχολείου Σιάτιστας αξιοποίησαν την ευκαιρία που τους δόθηκε και, παράλληλα με τα μαθήματα γενικής παιδείας, έμαθαν και μουσική.

Το ίδιο καλούμε να κάνουν και όσοι/ες μαθητές/τριες επιθυμούν να φοιτήσουν σε όλες τις τάξεις Γυμνασίου και Λυκείου (εκτός από την Α΄ Γυμνασίου) του σχολείου μας. Θα τους παρέχουμε κάθε σχετική πληροφορία αν επικοινωνήσουν μαζί μας (τηλέφωνο-φαξ 2465023461, email: mail@gym-mous-siatist.koz.sch.gr )


Δήλωση Βουλευτή ΣΥΡΙΖΑ ΠΕ Κοζάνης κ. Καλλιόπης Βέττα με αφορμή την ανακοίνωση των βάσεων εισαγωγής στην Τριτοβάθμια Εκπαίδευση

Η Βουλευτής ΣΥΡΙΖΑ ΠΕ Κοζάνης κ. Καλλιόπη Βέττα με αφορμή την ανακοίνωση των βάσεων εισαγωγής στην Τριτοβάθμια εκπαίδευση, προέβη στην ακόλουθη δήλωση:

<<Θέλω να συγχαρώ τους επιτυχόντες των πανελλήνιων εξετάσεων για την εισαγωγή τους στην Τριτοβάθμια εκπαίδευση. Η σημερινή επιβράβευση των προσπαθειών τους αποδεικνύει σε όλους μας ότι με επιμονή και συστηματικότητα τα όνειρα και οι στόχοι που βάζουμε στη ζωή μπορούν να πραγματοποιηθούν.

Εύχομαι στους πρωτοετείς φοιτητές και φοιτήτριες επιτυχείς ακαδημαϊκές σπουδές ώστε να διευρύνουν τους μορφωτικούς και πνευματικούς τους ορίζοντες, γεγονός που θα αποβεί προς το συμφέρον τόσο των ίδιων, όσο και της Ελληνικής κοινωνίας γενικότερα.

Επίσης, να παροτρύνω όσους δεν είχαν τα αποτελέσματα που προσδοκούσαν να συνεχίσουν την προσπάθειά τους σε όποιο δρόμο κι αν διαλέξουν. Η ζωή, όπως όλοι γνωρίζουν, είναι ένας αγώνας διαρκείας. Η σημερινή ημέρα μπορεί να είναι εφαλτήριο για μια καλύτερη τύχη στην επόμενη προσπάθεια τους.

Τέλος, να καλωσορίσω τους νεοεισελθόντες στο Πανεπιστήμιο Δυτικής Μακεδονίας και να τους διαβεβαιώσω ότι το επίπεδο των ακαδημαϊκών σπουδών, αλλά και η ποιότητα ζωής στις αντίστοιχες πόλεις, θα τους ανταμείψει για την επιλογή των συγκεκριμένων σχολών για το επόμενο βήμα στη φοιτητική ζωή τους.

Καλή πρόοδο!>>.


ΣΥΓΧΑΡΗΤΗΡΙΑ ΣΤΟΥΣ ΝΕΟΥΣ ΦΟΙΤΗΤΈΣ ΤΗΣ ΠΑΤΡΙΔΑΣ ΜΑΣ

Καλές σπουδές στα παιδιά, που σήμερα εισάγονται στα ΑΕΙ της πατρίδας μας, στο νέο στίβο γνώσης, εκπαίδευσης και παιδείας που θα ακολουθήσουν. Ένας ορίζοντας καινούργιος ανοίγεται μπροστά τους και είναι στο χέρι τους να τον κατακτήσουν. Και όπως λέει κι ο εκ Βελβεντού ορμώμενος Ακαδημαϊκός και Καθηγητής Καρδιολογίας κ. Χαρίσιος Μπουντούλας: «Η γνώση που ο καθένας σας αποκτά είναι δική του και τη χρησιμοποιεί όπως νομίζει καλλίτερα σε όλη του τη ζωή. Ασχέτως πολιτικής ή οικονομικής θέσης κανείς δεν μπορεί να σας την πάρει ή να την φορολογήσει. Μόνο η γνώση θα βοηθήσει να βγει κάποιος από δύσκολες καταστάσεις. Η γνώση είναι δύναμη. Κι επιπλέον όταν την δίνεις σε άλλους δεν χάνεται, αλλά πολλαπλασιάζεται».

Ας ευχηθούμε οι προϋποθέσεις αξιοποίησης του επιστημονικού δυναμικού εντός της πατρίδας μας να βελτιωθούν και το φαινόμενο φυγής της νεολαίας μας στο εξωτερικό να περιορισθεί.

Καλόν αγώνα και στα παιδιά, που για τους δικούς τους λόγους δεν θα περάσουν από τα πανεπιστημιακά έδρανα και θα ριχτούν στην βιοπάλη. Κι αυτοί θα αποκτήσουν μια άλλη γνώση –εξίσου ισχυρή- τη γνώση της εμπειρίας. Είναι σίγουρο πως στην πορεία του χρόνου μπορούν να αποδείξουν ότι είναι εξίσου αξιέπαινοι.

ΜΑΝΩΛΗΣ ΣΤΕΡΓΙΟΥ
ΔΗΜΑΡΧΟΣ ΒΕΛΒΕΝΤΟΥ


Συγχαρητήριο μήνυμα Περιφερειάρχη Δυτικής Μακεδονίας για τους εισακτέους του 2019

«Συγχαρητήρια από καρδιάς σε όλους τους μαθητές και τις μαθήτριες που ο αγώνας τους την εισαγωγή τους στην Τριτοβάθμια Εκπαίδευση στέφθηκε με επιτυχία. Η κατάκτηση των στόχων και η απόδοση καρπών μετά από προσπάθεια χρόνων είναι αυτή που δίνει δύναμη στους νέους μας να συνεχίσουν την σταδιοδρομία τους.

Γι’ αυτούς που δεν είχαν το επιθυμητό αποτέλεσμα είναι πολύ σημαντικό να καταλάβουν ότι η προσπάθεια για όλα όσα επιθυμεί κάποιος δεν σταματά ποτέ. Έχουν όλη τη ζωή μπροστά τους για νέες προσκλήσεις και όνειρα, για να κατακτήσουν τους στόχους τους και να εκμεταλλευτούν κάθε ευκαιρία.

Συγχαρητήρια από καρδιάς επίσης στους γονείς και εκπαιδευτικούς των μαθητών για την πολύτιμη στήριξη τους στην προσπάθεια των παιδιών τους να ανταπεξέλθουν στις απαιτήσεις αυτής της διαδικασίας, ανεξαρτήτως αποτελέσματος.

Ο χώρος της Παιδείας θέλει σωστή δουλειά και εποικοδομητική συνεργασία από όλους τους εμπλεκόμενους φορείς και Υπηρεσίες τους Κράτους ώστε να παρέχει σε όλους τους μαθητές τις απαραίτητες γνώσεις και εφόδια να πορευτούν με αξιοπρέπεια και αισιοδοξία μέσα στην κοινωνία και να συμβάλλουν στην κοινωνική, οικονομική και πολιτισμική μας ανάπτυξη.

Το μέλλον μας είναι τα παιδιά μας και όλοι μας πρέπει να βρισκόμαστε στο πλευρό τους .

Καλή επιτυχία στα επόμενα βήματα σε όλους τους μαθητές , υπομονή, επιμονή και συνεχής προσπάθεια για το μέλλον που ονειρεύονται».

Ο Περιφερειάρχης Δυτικής Μακεδονίας
Θεόδωρος Καρυπίδης


Συγχαρητήρια στους μαθητές του 4ου Γενικού Λυκείου Κοζάνης

Ο Διευθυντής του 4ου ΓΕΛ Κοζάνης κ. Γιαννακόπουλος Χαράλαμπος και ο Σύλλογος Διδασκόντων του σχολείου συγχαίρουμε θερμά τους μαθητές και τις μαθήτριες της Γ’ τάξης για τις επιτυχίες τους στις Πανελλήνιες εξετάσεις.

Αξίζουν συγχαρητήρια στα ίδια τα παιδιά, τους γονείς τους και τους καθηγητές τους για την υποστήριξη στο δύσκολο αγώνα τους. Ευχόμαστε καλές σπουδές, καλή σταδιοδρομία και ψυχική δύναμη σε κάθε βήμα της ζωής σας. Η ζωή, δίνει πολλές ευκαιρίες και σε όσους, δεν πετύχατε στους στόχους σας, φτάνει να συνεχίσετε να αγωνίζεστε.

Οι καθηγητές σας θα σας θυμούνται όλους πάντα με αγάπη.


Ο Σύλλογος Γονέων και Κηδεμόνων του Μουσικού Σχολείου Πτολεμαΐδας συγχαίρει όλους τους μαθητές και τις μαθήτριες του σχολείου για την εισαγωγή τους στα πανεπιστημιακά ιδρύματα της χώρας και τους εύχονται καλές και δημιουργικές σπουδές. Επίσης, συγχαίρει τη διεύθυνση και το σύνολο των διδασκόντων εκπαιδευτικών για την αμέριστη γνωστική και ψυχολογική συμπαράστασή τους καθόλη τη διάρκεια της σχολικής χρονιάς, αλλά και της φοίτησής τους στο σχολείο.


Συγχαρητήριο μήνυμα της διοίκησης του Επιμελητηρίου Κοζάνης στους επιτυχόντες των Πανελλαδικών Εξετάσεων

Ο πρόεδρος του Επιμελητηρίου Κοζάνης, Νίκος Σαρρής και τα μέλη της διοίκησης εκφράζουν τα θερμά τους συγχαρητήρια στους επιτυχόντες των πανελλαδικών εξετάσεων, που με κόπο και σκληρή δουλειά κατάφεραν να εισαχθούν στα Τριτοβάθμια Εκπαιδευτικά Ιδρύματα της χώρας.

Εγκάρδια συγχαρητήρια και στους γονείς των μαθητών για την υποστήριξη που τους παρείχαν σε αυτή την προσπάθεια και φυσικά στους εκπαιδευτικούς που ήταν συνοδοιπόροι στη δύσκολη αυτή πορεία.

Όσοι δεν πέτυχαν τον συγκεκριμένο στόχο, θα πρέπει να γνωρίζουν ότι θα έχουν και άλλες ευκαιρίες που θα σχετίζονται τόσο με την εκπαιδευτική όσο και με την επαγγελματική τους πορεία.


Τo Σωματείο “ΕΝΩΣΗ” συγχαίρει θερμά τους νέους μας, που πέτυχαν στις Πανελλήνιες Εξετάσεις 2019, για την εισαγωγή τους στα ανώτερα και ανώτατα εκπαιδευτικά ιδρύματα της χώρας και τους εύχεται καλή σταδιοδρομία στο ξεκίνημα της νέας πορείας της ζωής τους.

Νέοι ορίζοντες και ελπιδοφόρες προοπτικές ανοίγονται μπροστά τους.

Η τριτοβάθμια εκπαίδευση θα τους δώσει τα απαραίτητα εφόδια και τις γνώσεις για μια επιτυχημένη επαγγελματική σταδιοδρομία και προσωπική ανέλιξη.

Για τους νέους που δεν εισήχθησαν σημειώνουμε ότι η επιτυχής πορεία στη ζωή, δεν είναι θέμα εισαγωγής στα ανώτερα και ανώτατα εκπαιδευτικά ιδρύματα και πάντα υπάρχει μια δεύτερη ευκαιρία.

Αυτό που θα πρέπει να υπάρχει πάντα μέσα τους είναι η αυτοπεποίθηση, η πίστη και η αισιοδοξία ότι με υπομονή , επιμονή και προσήλωση στους στόχους τους θα τα καταφέρουν, στο πλαίσιο των ηθών και των αξιών της κοινωνίας μας.

ΓΡΑΦΕΙΟ ΤΥΠΟΥ
ΕΝΩΣΗ


Με αφορμή την επιτυχία στις σχολές των ΑΕΙ & ΑΤΕΙ της Τριτοβάθμιας Εκπαίδευσης της χώρας, ο Σύλλογος Εκπαιδευτικών Α/θμιας Εκπ/σης Κοζάνης συγχαίρει όλους τους απόφοιτους μαθητές των Λυκείων της περιοχής μας και τις οικογένειές τους για την πρόσβασή τους σε αυτές.

Με εκτίμηση από το Δ.Σ

Σχολιάστε

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.