Ευχαριστήριο του Πολιτιστικού Συλλόγου Πλατάνια για τις φετινές διήμερες εκδηλώσειςΟ πρόεδρος και το Δ.Σ. του Πολιτιστικού Συλλόγου Πλατάνια αρχικά εκφράζει τις ευχαριστίες του προς όλους εσάς που με την παρουσία σας τιμήσατε τις διήμερες πολιτιστικές εκδηλώσεις που διοργάνωσε, με την αφορμή του εορτασμού των εννιάμερων της Παναγία μας.

Επίσης ευχαριστούμε και συγχαίρουμε τα παιδιά του συλλόγου μας που με τους χορούς τους μας έδωσαν χαρά και μας έκαναν να αισθανθούμε περήφανοι, τους γονείς των παιδιών που τα ωθούν σε αυτές τις δραστηριότητες, αλλά και τους χοροδιδασκάλους του συλλόγου μας που δίνουν τον καλύτερο εαυτό τους για να έχουμε ένα μοναδικό θέαμα σε κάθε εκδήλωση.

Ευχαριστούμε ιδιαίτερα τα μέλη και τους φίλους που με τον εθελοντισμό, την ομαδικότητα και την αγάπη τους πρόσφεραν τον καλύτερο τους εαυτό ώστε να στεφθούν για ακόμη μια χρονιά με πολύ μεγάλη επιτυχία.

Ευχαριστούμε την Αφοί Α. Πιτένη ΑΒΕΕ, Γιάννης Νίτσας Χωματουργικά Κοζάνη Υδρόγειος Ydrogeios Αίθουσα Εκδηλώσεων – Catering – Κτήμα, Ξανθοπουλος ΓκΚοε My Market, Mikel Kozani για τη βοήθεια που προσέφεραν, ο καθένας με τον τρόπο που μπορούσε, στο σύλλογό μας.

Τέλος ευχαριστούμε τα μουσικά σχήματα του διημέρου για τη δική τους συμβολή στο κέφι και τη χορευτική διάθεση του κόσμου.

Να είμαστε όλοι καλά και του χρόνου πάλι στην αντάμωση των εννιαήμερων της Παναγίας μας.

Σχολιάστε

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.