Στοίχημα: Γκολ, γκολ, πολλά γκολ



Κακές εμφανίσεις για τις Ελληνικές ομάδες χθες. Αυτή της ΑΕΚ την περίμενα και στοιχηματικά μας πλήρωσε κιόλας, φέρνοντας κέρδος στη χθεσινή στήλη.

Μια από τις ιδιαιτερότητες που έχω αποφασίσει να εισάγω φέτος είναι οι «παράλληλοι απολογισμοί». Σε εισαγωγικά γιατί είναι αδόκιμος όρος. Δεν είναι απολογισμός, αφού δεν έχει τελειώσει τίποτα. Περισσότερο η λέξη παράλληλα ταιριάζει.

Να το πω απλά, θα παρουσιάζω στατιστικά σημεία του παιχνιδιού μου που θεωρώ πως έχουν ενδιαφέρον κατά τη διάρκεια της σεζόν. Είμαι υπέρ της καταγραφής και των απολογισμών, αλλά τονίζω συνεχώς πως το παιχνίδι πλέον χρειάζεται τεράστια αντανακλαστικά και υψηλές ταχύτητες. Γι αυτό δεν αρκεί να βλέπεις στο τέλος κάθε σεζόν αυτά που πήγαν στραβά και να τα διορθώνεις, αλλά και κατά τη διάρκεια της σεζόν οφείλεις να τσεκάρεις τις επιδόσεις σου.

Παρακάτω ο πρώτος πίνακας, που έχει χωρισμένα ανά κατηγορία τα bets που έχουν προταθεί και πονταριστεί φέτος. Ιδιαίτερα σημαντικός για κάθε παίχτη, γιατί μπορεί να δείξει πως άλλα μας αρέσει να ποντάρουμε, αλλά αλλού είναι που πρέπει να εστιάσουμε.

Κρατάω το γεγονός πως το Γιουρόπα Λιγκ πηγαίνει εξαιρετικά, γι αυτό δοκίμασα χθες και σύστημα με ειδικά στοιχήματα. Λάθος τα bets στα «λοιπά» της Ευρώπης, ενώ δίνει ζημιά η Αγγλία. Προς παρακολούθηση αυτό, καθώς αφενός το δείγμα είναι μικρό, αφετέρου στην Αγγλία την Τρίτη έγινε κακή χημεία.

Υπερβολές στα γκολ

Πάμε στο σημερινό κουπόνι, που τη μερίδα του λέοντος έχει η Β’ Γαλλίας. Εκεί διακρίνω πολύ προσεκτικά σετ στα σημεία, αλλά υπερβολές στα γκολ.

Το διπλό που ήθελα περισσότερο να ποντάρω είναι αυτό της Νανσί. Ενισχυμένη επιθετικά, με τρομερή νίκη ψυχολογίας παρότι με 9 παίκτες την περασμένη εβδομάδα, πηγαίνει στη Σοσό. Μια ομάδα «σφικτή», που το παλεύει αλλά έχει τρομερό πρόβλημα στο γκολ. Διαβασμένο πάντως το 3.00, ήθελα ένα 3.30 για να μιλήσω ζεστά για value bet.

Ακολουθεί η Ορλεάν, που οι εμφανίσεις της είναι πολύ καλύτερες από τα αποτελέσματά της. Περίμενα από τις στοιχηματικές να δώσουν μεγαλύτερα βαρύτητα στα αποτελέσματα και να «τσιμπήσουν» λίγο παραπάνω το διπλό της στο εκτός με τη Ροντέζ. Δίνω αρκετές τύχες στην ομάδα του Νικόλ να περάσει από τη νεοφώτιστη Ροντέζ, με το 3.50 να είναι οριακό.

Αντίθετα στα over υπάρχουν και πάλι λαθάκια. Αρχικά εκείνο της Οσέρ. Το εκμεταλλευτήκαμε και το πληρωθήκαμε τη Δευτέρα στο εντός με την Γκινγκάμπ. Παρόμοιο παιχνίδι και απόψε στην Κλερμόν. Προτάθηκε ήδη για σημείο της Ημέρας, μπορεί όμως να πάει και σε ειδικά στοιχήματα κάποιος.

Είναι στο 3.70 το ασιατικό over 3, με επιστροφή πονταρίσματος αν μπουν τρία γκολ ακριβώς. Και για να… γερμανίσουμε λίγο, πληρώνει 6.00 το ενδεχόμενο να σκοράρουν οι δύο ομάδες στο πρώτο ημίχρονο. Για όποιον θέλει να τολμήσει ένα fun bet στο αποψινό πρόγραμμα.

Μένοντας στις λάθος τιμές που υπάρχουν στα γκολ, στέκομαι στο 3.10 του Αζαξιό-Παρί. Από πέρσι οι εταιρίες προσφέρουν σε τέτοιες τιμές τα over της Παρί. Και καλά κάνανε πέρσι, αφού είχαμε να κάνουμε με μια ομάδα που δεν δεχόταν γκολ με τίποτα. Η φετινή Παρί όμως δεν δείχνει σε καμία περίπτωση την ίδια αμυντική συνέπεια. Δέχεται φάσεις ιδιαίτερα εύκολα, έχει τον τερματοφύλακά της ιδιαίτερα ντεφορμέ και σε μια Αζαξιό που έχει ξεκινήσει με καλό ποδόσφαιρο τη σεζόν, δεν θέλει και πολύ να ξεφύγει το ματς.

Τρίτη και τελευταία στάση, το Χάβρη-Γκρενόμπλ. Εγραψα ξανά για τις δυνατές προσθήκες που έκανε η Γκρενόμπλ στην επίθεση. Παίκτες με ταχύτητα, εκτός έδρας θα βρίσκει συχνά πυκνά σκορ. Η Χάβρη μετά το εντυπωσιακό διπλό στην ισχυρή Λανς θέλει δεδομένα το εντός έδρας τρίποντο.

Τρεις ευρωπαϊκές σημειώσεις

Εκτός Γαλλίας, πρόλαβαν οι μπουκ και μάζεψαν ένα λάθος στη Β’ Ισπανίας. Η αποδυναμωμένη Αλμπαθέτε, μετά την κακή εικόνα και βαριά ήττα της πρεμιέρας δεν μπορεί να είναι φαβορί κόντρα σε ένα εκ των φαβορί για άνοδο (Χιρόνα).

Ματιές και σε άλλα δύο. Η Τέλσταρ έκανε καλή εκκίνηση στη Β’ Ολλανδίας και τριπλασιάζει σε εντός έδρας απέναντι στην Εξέλσιορ.

Η Βίσλα με τον Μπλαζικόφσκι παρόντα ανεβάζει στροφές. Ερχεται από εξαιρετική εμφάνιση και πληρώνει ψηλά στο εκτός με τη Γιαγκελόνια. Αμυντικά πάντως δεν της έχω τεράστια εμπιστοσύνη, γι αυτό ίσως είναι πιο αξιόλογη τιμή το 3.00 στο over 1,5 γκολ της, από το διπλό.

Απίστευτα νούμερα!

Τέλος, στην Τσάμπιονσιπ της Σκωτίας υπάρχει το Μόρτον-Πάρτικ Θιστλ. Ρίξτε μια ματιά στα αποτελέσματα της γηπεδούχου. Στο πρωτάθλημα κέρδισε 4-1 εντός και έχασε 4-2 εκτός. Στο Λιγκ τελείωσε τον όμιλο με δύο νίκες (6-1 και 0-5), μία ήττα (4-0) και μια ισοπαλία (3-3), για να πάει μετά στη Χιμπέρνιαν και να φέρει ακόμη ένα 3-3!

Συνολικά σε επτά φετινά παιχνίδια της έχουν σημειωθεί 41 γκολ! Ο μέσος όρος ανά ματς είναι 5,8 ενώ τα λιγότερα γκολ που έχουν μπει σε παιχνίδι της είναι τα τέσσερα! Με αντίπαλο που μετρά τέσσερα over σε επτά επίσημα πόσο θα δίνατε εσείς το over; Προσωπικά θεωρώ το 1.80 που συναντώ, μεγάλο!

Στη σούμα, θα πάρω τα δύο ασιατικά με γκολ σε Οσέρ και Μόρτον ως βασικές επιλογές της βραδιάς. Από εκεί και πέρα ήμουν ανάμεσα σε απλή δυάδα με τα over τους ή σε τρίξι με over σε Αζαξιό, over 1,5 γκολ Βίσλα και Ορλεάν. Θα πάω στην πρώτη επιλογή.

To Παιχνίδι μου

 

Μονά – Δυάδα

23/8  21:00 Κλερμόν – Οσέρ Over 3 (3.70) επί 15 μονάδες

23/8  21:05 Μόρτον – Πάρτικ Θιστλ Over 4 (4.50) επί 12.5 μονάδες

Στη δυάδα απόδοσης 16.65, ποντάρισμα 3.5 μονάδες

 

Δυάδα

23/8  21:00 Κλερμόν – Οσέρ Over 2.5 (2.40)

23/8  21:05 Μόρτον – Πάρτικ Θιστλ Over 2.5 (1.80)

Στη δυάδα απόδοσης 4.32, ποντάρισμα 13 μονάδες

 

Αρχική Κάβα: 2.000 μονάδες

Προηγούμενο Υπόλοιπο: 1838 μονάδες

Επιστροφές : 60 μονάδες

Νέο υπόλοιπο : 1898 μονάδες

Ανοιχτά Στοιχήματα : 44 μονάδες

Επισκεφτείτε καθημερινά το BetMarket.gr για να ενημερωθείτε για τις εξελίξεις με τις νόμιμες στοιχηματικές εταιρίες στην Ελλάδα, να δείτε τα προγνωστικά των tipster μας, τις πτώσεις των αποδόσεων αλλά και την ενδιαφέρουσα θεματολογία γύρω από το στοίχημα που δεν θα βρείτε αλλού.

Σχολιάστε

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.