Έναρξη συνεργασίας του Α.Σ. Φοίνικα Κοζάνης με τον κ. Μίρζα Κούρτοβιτς



Το ΔΣ του Α.Σ. Φοίνικα Κοζάνης είναι στην ιδιαίτερα ευχάριστη θέση να ανακοινώσει την έναρξη συνεργασίας με τον κ. Μίρζα Κούρτοβιτς (Mirza Kurtovic) ο οποίος θα αναλάβει προπονητής στις ακαδημίες του συλλόγου μας καθώς και τις ατομικές προπονήσεις των αθλητών μας.

Ένας έμπειρος και καταξιωμένος προπονητής σε μικρές ηλικίες για να κατευθύνει πάνω σε σωστές βάσεις με αρχές τον προπονητικό προσανατολισμό των ακαδημιών του συλλόγου μας.

Με αυτήν την προσθήκη, η Διοίκηση του συλλόγου δείχνει την διάθεση της να βελτιώσει ουσιαστικά και με έμπειρους προπονητές τις ακαδημίες της για την νέα χρονιά.

Ο κ. Κούρτοβιτς έχει πολυετή καριέρα ως αθλητής με παρουσία στην Α1 εθνική κατηγορία αλλά και ως προπονητής μικρών ηλικιών εδώ και 10 χρόνια στην Λάρισα. Έχοντας δημιουργήσει την δική του ακαδημία αλλά παράλληλα ήταν και προπονητής σε άλλες ομάδες. Αρκετοί νεαροί αθλητές τον εμπιστεύονται για τις ατομικές τους προπονήσεις ενώ έχει αναδείξει και βοηθήσει αρκετούς από αυτούς.

Τον καλωσορίζουμε στην οικογένεια του Φοίνικα Κοζάνης και του ευχόμαστε επιτυχίες στο έργο του.

Σχολιάστε

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.