Εξώδικο του Στέργιου Γκανάτσιου για την αναβολή των Πρυτανικών εκλογών



Εξώδικη δήλωση μετά διαμαρτυρίας, ενστάσεως και επιφυλάξεως Ενώπιον παντός Αρμοδίου Δικαστηρίου και πάσης Αρχής, προς την πολιτική ηγεσία του υπουργείου Παιδείας και τον Πρύτανη του Πανεπιστημίου κ. Τουρλιδάκη απέστειλε ο Στέργιος Γκανάτσιος, του οποίου η υποψηφιότητα για τις Πρυτανικές εκλογές απορρίφθηκε από την Εφορευτική Επιτροπή.

Ο ίδιος ζητά με το εξώδικο από τον Πρύτανη κ. Τουρλιδάκη «να σταθμίσει εκ νέου τα δεδομένα, και ως κατ΄εξοχή αρμόδιο όργανο με βάσει την κείμενη νομοθεσία να προχωρήσει στην αναβολή των επικείμενων εκλογών με την ανάκληση της σχετικής προκήρυξης, λαμβάνοντας υπόψη πέρα από τα νομικά και ηθικά ζητήματα που υπάρχουν και την εκπεφρασμένη βούληση των μελών της Συγκλήτου (όπως άλλωστε διαβιβάστηκε στο αρμόδιο Υπουργείο Παιδείας) που επιθυμούν να διεξαχθούν οι πρυτανικές εκλογές με συμμετοχή στο εκλέγειν και εκλέγεσθαι όλων των συναδέλφων που πληρούν τα ουσιαστικά προσόντα», συμπληρώνοντας: «Άλλωστε όπως έχει γραφεί, η πρώτη κορυφαία στιγμή του Νέου Πανεπιστημίου είναι οι επικείμενες ¨πρώτες κοινές εκλογές¨ που δεν πρέπει να ξεκινήσουν με ένα δημοκρατικό άγος αποκλείοντας μαζικά πλειοψηφίες Ισότιμων συναδέλφων. Διαδικασία η οποία και παράνομα θα εξελιχθεί και μόνο ¨πρώτη κοινή¨ δε θα είναι εάν αυτές διενεργηθούν τη 21 του Αυγούστου του 2019.»

Ν.Α. για το KOZANILIFE.GR

Ένα σχόλιο στο άρθρο “Εξώδικο του Στέργιου Γκανάτσιου για την αναβολή των Πρυτανικών εκλογών

  1. Με τα σκλια τι έγινε έχουμε κάνα νέο έφαγαν κάνα φοιτητή ? Εξομαλύνθηκε η κατάσταση η να επέμβει η αεροπορία με F16.
    Αρς μαρς…..

Σχολιάστε

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.