Κανονικά την Τετάρτη 21 Αυγούστου οι εκλογές για την Πρυτανεία του νέου Πανεπιστημίου Δυτικής Μακεδονίας



Κανονικά θα διεξαχθούν στις 21 Αυγούστου 2019 οι εκλογές στο νέο Πανεπιστήμιο Δυτικής Μακεδονίας, για την ανάδειξη του Πρύτανη και των 4 Αντιπρυτάνεων, μετά την ανασυγκρότηση της Κεντρικής Εφορευτικής Επιτροπής.

Στην απόφαση αυτή προχώρησε ο Πρύτανης Αντώνης Τουρλιδάκη, μετά τις παραιτήσεις του Προέδρου και μελών της προηγούμενης Εφορευτικής Επιτροπής η οποία ανάδειξε τις υποψηφιότητες για την θέση του Πρύτανη όπως και αντικαταστάθηκαν.

Τα νέα μέλη της Εφορευτικής Επιτροπής που αντικαθιστούν, εκείνα που παραιτήθηκαν και η νέα σύνθεση έχει ως εξής: Πρόεδρος αναλαμβάνει ο Καθηγητής Προσωπικού θέσης – Μηχανολόγων Μηχανικών, Ανδρέας Πετράκης και μέλη ορίζονται οι Κωνσταντίνος Νικολαντωνάκης Καθηγητής στο Παιδαγωγικό τμήμα Δημοτικής Εκπαίδευσης, ο Γιώργος Χαραλαμπίδης , Καθηγητής Προσωπικού θέσης, Μηχανικών Ορυκτών Πόρων , ο Ιωάννης Μπακούρος, Καθηγητής, Μηχανολόγων Μηχανικών και ο Θαρρενός Μπράτιτσης Αναπληρωτής Καθηγητής, στο Παιδαγωγικό τμήμα Νηπιαγωγών.

ΕΡΤ ΚΟΖΑΝΗΣ: Σύνταξη- Δέσποινα Αμαραντίδου

Σχολιάστε

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.