Ο λαμπερός γάμος της Ρούσσας Παπαϊωάννου και του Σπύρου Χαρισόπουλου στην Κοζάνη



Με τα ιερά δεσμά του γάμου ενώθηκε η Ρούσσα Παπαιωάννου με τον εκλεκτό της καρδιάς της Σπύρο Χαρισόπουλο στην Κοζάνη.

Η Ρούσσα Παπαϊωάννου, ιδιοκτήτρια του κομμωτηρίου Splendid στην Κοζάνη, είναι το κορίτσι με τα χρυσά χέρια. Έχει δημιουργήσει άπειρα νυφικά χτενίσματα και έχει βάλει τη δική της υπογραφή σε πανέμορφες νύφες, ενώ την Κυριακή 28 Ιουλίου 2019 έγινε η ίδια νυφούλα και ανέβηκε τα σκαλιά της εκκλησίας με τον αγαπημένο της Σπύρο Χαρισόπουλο.

Στο γάμο του όμορφου ζευγαριού παραβρέθηκαν συγγενείς, φίλοι και γνωστοί για να μοιραστούν μαζί τους, την πιο ιδιαίτερη στιγμή της ζωής τους.

Φυσικά δεν ήταν ένας απλός γάμος και δεν θα μπορούσε άλλωστε, όταν η ίδια η Ρούσσα έχει αποδείξει ότι δεν στερείται καθόλου φαντασίας και αισθητικής…

Ο γάμος του λαμπερού ζευγαριού τελέστηκε στον Ιερό Ναό του Αγίου Δημητρίου στην Κοζάνη, η δεξίωση έγινε στο Event Plaza, ενώ η Σαντορίνη ήταν ο προορισμός του ζευγαριού για το γαμήλιο ταξίδι του μέλιτος.

Να ζήσετε Ρούσσα και Σπύρο, βίον ανθόσπαρτον!

Δείτε τις σχετικές φωτογραφίες από το Studio Dalla – Vranos που είχε την επιμέλεια της φωτογράφησης και βιντεοσκόπησης του γάμου:

 

[ngg src=”galleries” ids=”1088″ display=”basic_thumbnail” images_per_page=”30″] 

Ζιάμπα Αργυρώ για το KOZANILIFE.GR

Σχολιάστε

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.