Και δεύτερο τροχαίο ατύχημα με μηχανή στην Κοζάνη: Σφοδρή σύγκρουση αυτοκινήτου με μηχανάκι στην οδό Γκέρτσου – Δείτε φωτογραφίες



Άλλο ένα τροχαίο ατύχημα με μηχανή, το δεύτερο μέσα σε μια μέρα, σημειώθηκε το απόγευμα της Παρασκευής 9 Αυγούστου 2019 λίγο πριν τις 20:30 στην πόλη της Κοζάνης.

Σύμφωνα με τις πληροφορίες του KOZANILIFE.GR, ΙΧ αυτοκίνητο που διέσχιζε κάθετα την οδό Γκέρτσου στο ύψος της Αριστοτέλους, συγκρούστηκε με μηχανάκι που διέσχιζε την οδό Γκέρτσου.

Από την σύγκρουση τραυματίστηκε ο νεαρός οδηγός του δικύκλου ο οποίος μεταφέρθηκε με ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ στο Μαμάτσειο Νοσοκομείο Κοζάνης.

Στο σημείο παραβρέθηκε η Τροχαία Κοζάνης για τη ρύθμιση της κυκλοφορίας και τη σχετική έρευνα για τις συνθήκες του ατυχήματος.

Δείτε τις φωτογραφίες του KOZANILIFE.GR από το σημείο του ατυχήματος:

 

 

 

 

 

 

Ν.Α. για το KOZANILIFE.GR

Ένα σχόλιο στο άρθρο “Και δεύτερο τροχαίο ατύχημα με μηχανή στην Κοζάνη: Σφοδρή σύγκρουση αυτοκινήτου με μηχανάκι στην οδό Γκέρτσου – Δείτε φωτογραφίες

  1. Το σεναριο το ιδιο παντα, ενας παλιογερος ξεμωραμενος διχως να κοιταξει βγαινει στο δρομο και θυμα ο μοτοσυκλετιστης που πηγαινει στο δρομο του οδηγω και μοτοσυκλετα και το γνωριζω καλα το σεναριο το εχω ζησει αρκετες φορες

Σχολιάστε

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.