Καταγγελία αναγνώστη: Κλάδευαν τα δέντρα στην οδό Φιλίππου χωρίς να μετακινήσουν τα σταθμευμένα αυτοκίνητα!

Την διαμαρτυρία του μέσα από το KOZANILIFE.GR εκφράζει αναγνώστης που ήταν διερχόμενος από την οδό Φιλίππου το πρωί της Τετάρτης 7 Αυγούστου 2019.

Όπως αναφέρει ο ίδιος, στάθμευσε για λίγα λεπτά το αυτοκίνητό του επί της οδού Φιλίππου, όπου διαπίστωσε ότι εκείνη την στιγμή βρισκόταν σε εξέλιξη το κλάδεμα των δέντρων στο συγκεκριμένο σημείο.

Έκπληκτος παρατήρησε ότι στο συγκεκριμένο σημείο, ακριβώς κάτω από τα δέντρα βρισκόταν παρκαρισμένα αυτοκίνητα, χωρίς να έχει ληφθεί κανένα μέτρο προστασίας των αυτοκινήτων, ή ακόμα και προειδοποιητική ανακοίνωση, με αποτέλεσμα τα κλαδιά των δέντρων να πέφτουν επάνω στα αυτοκίνητα, με ενδεχόμενη την πρόκληση ζημιάς στα σταθμευμένα αυτοκίνητα ή ακόμα και σε διερχόμενους πεζούς.

Η παραπάνω φωτογραφία είναι χαρακτηριστική.

Ν.Α. για το KOZANILIFE.GR

3 σχόλια στο άρθρο “Καταγγελία αναγνώστη: Κλάδευαν τα δέντρα στην οδό Φιλίππου χωρίς να μετακινήσουν τα σταθμευμένα αυτοκίνητα!

 1. ΚΑΓΚΟΥΡΟΣΟΥΡΔΟΣ

  - Edit

  Απαντήστε

  ΑΜΑ ΕΙΧΑΝ ΒΓΑΛΕΙ ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ Η ΕΙΧΑΝ ΠΡΟΕΙΔΟΠΟΙΗΣΕΙ ΑΠΟ ΠΡΙΝ ΑΛΛΑ ΟΙ ΕΛΛΑΔΙΣΤΑΝΟΚΑΓΚΟΥΡΕΣ ΠΑΡΑΚΑΡΑΝ ΕΚΕΙ ΓΙΑΤΙ ΕΤΣΙ ΓΟΥΣΤΑΡΑΝ….ΠΟΛΥ ΚΑΛΑ ΕΚΑΝΑΝ

 2. Ιωαννίδη, επιτέλους φύγε!

  - Edit

  Απαντήστε

  Όταν πρόκειται να κλαδέψουν ή να ραντίσουν πάντα βάζουν 2-3 μέρες νωρίτερα κόκκινη κορδέλα με αναρτημένη ανακοίνωση. Το γεγονός πως αυτή τη φορά δεν το έκαναν, απλά πιστοποιεί την πλήρη αποδιάρθρωση των υπηρεσιών του Δήμου. Επειδή δεν επανεκλέχτηκε ο Ιωαννίδης, τα έχει αφήσει όλα στον αυτόματο. Δείχνει πόσο μικρός είναι. Και πρέπει να ντρέπεται.

Σχολιάστε

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.